Vyrų nesuprasta aktorė Kristen Stewart puolė į moterų glėbį

Naujoji saldžioji porelė. Taip pristatoma „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Kristen Stewart (25 m.) ir prancūzų dainininkė bei aktorė SoKo (30 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

SoKo (kairėje) gerbėjai tikisi, kad meilė K.Stewart ją įkvėps dar geresnėms dainoms.<br>„ViDA Press“ nuotr.
SoKo (kairėje) gerbėjai tikisi, kad meilė K.Stewart ją įkvėps dar geresnėms dainoms.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Stewart: „Esu įsitikinusi, kad po trejų ketverių metų bus daug daugiau žmonių, manančių, kad nebūtina aiškintis, ar esi homoseksualus, ar heteroseksualus.“<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Stewart: „Esu įsitikinusi, kad po trejų ketverių metų bus daug daugiau žmonių, manančių, kad nebūtina aiškintis, ar esi homoseksualus, ar heteroseksualus.“<br>„ViDA Press“ nuotr.
Lengvabūdiškas K.Stewart poelgis sugriovė jos draugystę su kolega R.Pattinsonu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Lengvabūdiškas K.Stewart poelgis sugriovė jos draugystę su kolega R.Pattinsonu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Stewart (dešinėje) mylimąją A.Cargile buvo įdarbinusi savo asistente. Kai jausmai išblėso, merginų keliai išsiskyrė.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Stewart (dešinėje) mylimąją A.Cargile buvo įdarbinusi savo asistente. Kai jausmai išblėso, merginų keliai išsiskyrė.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Apr 11, 2016, 9:22 PM, atnaujinta May 29, 2017, 1:46 PM

Prancūzijos sostinės oro uoste SoKo su rausvų rožių puokšte pasitiko iš JAV tik su kuprine ant pečių atskridusią K.Stewart.

Vėliau įsimylėjėlės susikibusios už rankų vaikštinėjo po meilės miesto Paryžiaus gatves ir bučiavosi.

Maža to, vienodo ūgio – 1,65 cm – merginos rengiasi tokio pat stiliaus drabužiais: apsmukę džinsai, raudoni sportiniai bateliai, džemperis, akiniai nuo saulės ir kepuraitė.

Išvydę saldžiosios porelės nuotraukas internautai ėmė juokauti: esą jei jos net vienodai rengtis pradėjo, viskas turėtų klostytis ypač gerai.

Viena gražiausių ir stilingiausių Holivudo aktorių K.Stewart atrodo stipriai pasikeitusi. Ir ne tik dėl aprangos. Nuo veido nedingstanti šypsena išduoda – mergina ir vėl laiminga.

Šypsosi ir SoKo, kurios tikrasis vardas Stephanie Sokolinski. Ir šį kartą turbūt ne vien dėl ryškios aprangos.

Išskirtinio stiliaus mergina, dažnai viešinti Paryžiaus mados renginiuose, kartą prisipažino, jog viešumoje privalo vilkėti ryškius drabužius, kad nepamirštų šypsotis ir jaustis laiminga.

Brunetė neslepia – liūdesys ir nuotaikos kaita ją kamuoja labai dažnai. Lenkų, italų ir prancūzų kraujo turinti mergina būdama penkerių metų tragiškomis aplinkybėmis neteko tėvo.

Ši ir kitos netektys stipriai paveikė Stephanie. Ji dar vaikystėje pradėjo maištauti ir, bičiulių teigimu, maištauja iki šiol.

Sulaukusi šešiolikos SoKo metė mokyklą, pabėgo iš namų, paliko gimtąjį Bordo ir iškeliavo į Paryžių. Ten ji pradėjo mokytis aktorystės, pasirodė keliose prancūzų kino juostose, o paskui ėmė rašyti dainas.

Kuriama muzika SoKo išpopuliarėjo būdama 22-ejų. Dabar ji turi didelį būrį gerbėjų – koncertuoja pilnose salėse Prancūzijoje, Skandinavijos šalyse, Didžiojoje Britanijoje, JAV ir net tolimojoje Australijoje.

Prieš keletą metų kaip perspektyviausia kino aktorė ji buvo nominuota Prancūzijos „Cezario“ apdovanojimuose.

Baltąja gote prisistatanti dainininkė jau kurį laiką yra veganė. O įžūliomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose ir dainų vaizdo įrašais, kuriuose yra ir homoseksualios meilės scenų, gali šokiruoti ne vieną santūrų melomaną.

Įžūliajai SoKo nėra svetima ir romantika. Prieš Holivudo aktorės K.Stewart viešnagę Paryžiuje dainininkė savo paskyroje socialiniame tinkle išplatino tokią žinutę: „Aš jos ilgiuosi.“ Tai dar labiau pakurstė kalbas apie jos romaną su „Saulėlydžio“ žvaigžde.

Kalbos apie artimus K.Stewart ir SoKo santykius pasklido maždaug prieš mėnesį, kai merginos buvo pastebėtos kartu vakarieniaujančios viename gimtojo Kristen miesto Los Andželo restoranų.

Jausmingo, šiek tiek vaikiško balso SoKo gerbėjai vieningai sutaria, kad geriausias dainas ji sukūrė kentėdama dėl sudaužytos širdies. Iš liūdesio, ilgesio, pavydo ir pykčio dėl išdavystės.

Ar Holivudo aktorė įkvėps menininkę dar geresnėms dainoms, parodys laikas.

Holivudo gražuolei K.Stewart kol kas ilgiausiai sekėsi išlaikyti santykius su kolega Robertu Pattinsonu (29 m.).

„Saulėlydžio“ sagoje išgarsėję Kristen ir Robertas artimai draugavo šešerius metus ir buvo vadinami viena gražiausių jaunųjų aktorių porų.

Romantiška pasaka baigėsi 2012-aisiais, kai spaudoje pasirodė filmavimo aikštelėje apsikabinusių K.Stewart ir režisieriaus Ruperto Sanderso (45 m.) nuotraukos.

Kristen suskubo viešai atsiprašyti R.Pattinsono ir teigė be galo apgailestaujanti, kad kvailas nuotykis sužlugdė tai, kas jai buvo svarbiausia, – santykius su žmogumi, kurį myli ir gerbia.

R.Pattinsonas tokios išdavystės neatleido. Nors ir buvo kalbų, esą pora bandė gelbėti žlungančius santykius, dabar tai jau praeitis.

Be to, išvaizdusis britas pasipiršo 28-erių dainininkei FKA Twigs ir, manoma, jau planuoja vestuves.

Liūdesį ir savigraužą dėl subyrėjusių santykių K.Stewart išgyveno itin sunkiai, bet teigė tapusi išmintingesnė ir ramesnė.

Praėjusiais metais žiniasklaida audringai aptarinėjo jos ryšius su bičiule Alicia Cargile (21 m.). Iš pradžių merginos buvo tik draugės, bet ilgainiui tarp jų įsiplieskė romanas.

Holivudo žvaigždė netgi pakeitė įvaizdį – nusikirpo ilgus tamsius plaukus, pradėjo rengtis vyriškais drabužiais.

Supanašėjusi su mylimąja Kristen ją įdarbino savo asistente. Kai kurių poros bičiulių tvirtinimu, vienodas tatuiruotes ant dešinės rankos pasidariusios merginos netgi apsigyveno kartu.

Kristen širdies draugę pristatė ir savo motinai Jules Stewart.

Holivude scenarijų vadove dirbanti Jules apie dukters romaną su tos pačios lyties atstove sakė: „Kodėl neturėčiau priimti to, kad dabar ji turi merginą? Ji laiminga. Ji – mano duktė. Aš – jos mama ir ji žino, kad pritarsiu visiems jos sprendimams. Aš susipažinau su nauja Kristen mergina ir ji man patinka.“

Įsimylėjusios merginos ne kartą buvo pastebėtos Los Andžele, spaudoje mirgėjo nuotraukos, kuriose jos įamžintos besibučiuojančios Havajuose.

„Aš nesislapstau, – sakė K.Stewart. – Esu įsitikinusi, kad po trejų ketverių metų bus daug daugiau žmonių, manančių, kad nebūtina aiškintis, ar esi homoseksualus, ar heteroseksualus.

Aš esu aktorė. Man patinka dviprasmiškas gyvenimas.“

Nors atrodė, kad merginos neišskiriamos, romanas galiausiai nutrūko.

Nuo praėjusio rudens Alicia nedirba aktorės asistente. Jai neliko vietos ir Kristen širdyje.

Atrodo, bent kol kas ją užkariavusi talentingoji prancūzė SoKo. Gal būtent su ja K.Stewart ilgai jausis saugi ir mylima?

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.