„Sostų karų“ žvaigždė E. Clarke reikalauja daugiau nuogų vyrų

„Išlaisvinkim penius!“, – pridūrė aktorė juokaudama.

E.Clarke.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Clarke.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Clarke.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Clarke.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 15, 2016, 9:49 PM, atnaujinta May 28, 2017, 6:31 PM

Emilia, kuri ne kartą buvo apsinuoginusi „Sostų karuose“, amerikiečių televizijos pokalbių laidos vedėjui Conanui O'Brienui ketvirtadienį sakė, kad vyrai aktoriai turėtų dažniau išsirengti prieš kameras.

„Ten yra daug nuogų moterų scenų, įskaitant ir mano... Manau, kad mes turėtumėme sulaukti kažkokios nuogų vyrų scenų atsvaros moterų nuogybėms, – sakė ji. – Manau, kad šiuo klausimu reikėtų padiskutuoti... Tai jau sakiau vienam žurnalui, tada mano mama mane išbarė, kad aš liaučiausi apie tai kalbėjusi“.

„Išlaisvinkim penius!“, – pridūrė aktorė juokaudama.

Anksčiau žurnalui „U.S. Glamour“ Emilia sakė nežinanti, kodėl tarp scenų su nuogomis moterimis ir nuogais vyrais yra tokia kiekybinė nelygybė, tačiau prisipažino, kad žiūrovai ją kartą yra matę „vaidinant“ kartu su Michielio Huismano užpakaliu.

Prieš kelias dienas britų aktorius Julianas Gloveris, kuris nuo 2011 metų vaidina Didijį meistrą Picelį (Grand Maester Pycelle), prisipažino, kad atsisakė apsinuoginti, kaip tai padarė kitos žvaigždės, nes sunerimo dėl savo reputacijos.

„Scenarijuje buvo parašyta: Picelis guli nuogas, tik su grandine, ant lovos ir mėgaujasi malonumu, – sakė 81 metų aktorius svetainei „Vulture“. – Aš jį parodžiau savo žmonai, o ji pasakė: Julianai, jeigu tu, garsus Šekspyro pjesių aktorius suvaidinsi toje scenoje, tada tai atsidurs „Feisbuke“. Argi tu to nežinai?“.

„Tada aš nuėjau ir pasakiau, kad man tai netiks. Tokių scenų daugybė seriale ir galbūt tai būtų smagu Piceliui, bet tai netinka Julianui. Taigi, mes ją pakeitėme“, – sakė J.Gloveris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.