Sofios Vergaros vyras Joe Manganiello pateko į ligoninę

Dabar Sofia Vergaros vyras taisosi ligoninėje.

Joe Manganiello pateko į ligoninę dėl itin sunkaus apendicito atvejo.<br>Scanpix nuotr.
Joe Manganiello pateko į ligoninę dėl itin sunkaus apendicito atvejo.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2016, 4:25 PM, atnaujinta May 28, 2017, 9:30 AM

Kaip rašo pramogų pasaulio naujienų svetainė hellomagazine.com, 39 metų žvaigždė dėl sveikatos problemų jau buvo priverstas atsisakyti vaidmens būsimoje televizijos dramoje „Six“, o dabar dėl „itin sunkaus“ apendicito atvejo jam atlikta chirurginė operacija.

Aktoriui artimi šaltiniai TMZ pranešė, kad Joe prieš kelias dienas atvyko į ligoninę, kad jam būtų pašalintas apendicitas. Anot vieno šaltinio, per operaciją paaiškėjo, kad apendicitas buvo jau pratrūkęs.

Dabar Sofia Vergaros vyras taisosi ligoninėje.

Anksčiau buvo kalbama, kad Joe teko atsisakyti dalyvavimo „History Chanel“ projekte dėl ankstesnio jo susirgimo, kuris siejamas su dvigalvio žasto raumens pažeidimu, aktoriui filmuojantis „Magiškajame Maike“.

Šio televizijos projekto eiga buvo sustabdyta, kol bus atrinktas J.Manganiello pakeisiantis aktorius, nurodė „History Channel“ atstovas „Us Weekly“.

Aštuonių dalių miniseriale bus pasakojama apie JAV karinio laivyno specialiųjų pajėgų (Navy SEAL) karius, kuriems pavesta sunaikinti Talibano lyderį Afganistane, tačiau paaiškės, kad vienas JAV pilietis bendradarbiauja su teroristais. „Magiškojo Maiko“ žvaigždė seriale turėjo vaidinti būrio vadą Ripą Tagartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.