Garsenybė nuotraukoje su kūdikiu atskleidė tikrąjį savo veidą

[[ge:lrytas:lrytas:1133021]]

Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 20, 2016, 7:41 PM, atnaujinta May 28, 2017, 5:24 AM

Chrissy ir jos vyro, muzikanto Johno Legendo pirmasis vaikas – duktė Luna Simone Stephens – gimė praėjusį ketvirtadienį. Jai gimus pora nelabai reiškėsi savo socialinės žiniasklaidos puslapiuose, bet antradienį Chrissy pradžiugino gerbėjus miela mažylės nuotrauka.

Joje Chrissy – be makiažo, su juoda liemenėle ir tamprėmis – laiko Luną, kuri yra tik su sauskelnėmis ir įsupta į musliną. Laime trykštanti 30-metė mama žiūri į dukrelę, švelniai uždėjusi ranką jai ant galvos.

Priekyje matyti poros prancūzų buldogė Pippa, kuriai, regis, nė kiek nerūpi naujasis šeimos narys.

„Labas, mano lulu“, – prirašė Chrissy.

Chrissy motina Vilailuck Teigen taip pat paskelbė nuotrauką, kuriai su vaikaite pozavo toje pačioje aplinkoje ir prie kurios parašė: „Lulu ir aš“.

Anksčiau Chrissy atskleidė, kad neseks kitų įžymybių pavyzdžiu ir neskelbs savo kūdikio kojyčių ar nugaros nuotraukų, o jei ir pasidalys nuotrauka socialiniuose tinkluose, tai joje ji matysis visa.

„Neketinu daryti jos nuotraukų iš pasalų, iš nugaros ... Man ir Johnui svarbu saugoti kai kurias savo gyvenimo dalis, bet sunku pasakyti. Aš negalvojau, kad ... dalysiuosi pilvo nuotraukomis, tad – kas žino. Čia galėčiau absoliučiai klysti“, – sakė ji „People“.

Chrissy ir dainos „All of Me“ atlikėjas Johnas nesėkmingai bandė susilaukti vaiko natūraliai, bet paskui manekenei ir televizijos laidų vedėjai buvo atlikta apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra.

Dabar, kai jų dukrelė saugiai gimė, jie, regis, skraido padebesiais.

„Johnas ir Chrissy seniai to norėjo, – „People“ sakė šaltinis. – Nuo tos minutės, kai sužinojo, kad ji laukiasi, jie skraido padebesiais. Dabar dėl kūdikio jų šeima dar linksmesnė ir laimingesnė“.

Pora susituokė 2013 metų rugsėjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.