Robin Wright gerbėjus vilioja ir jos naftos gręžiniai

Šį mėnesį 50-metį atšventusi TV serialų „Kortų namelis“ ir „Santa Barbara“ žvaigždė Robin Wright mėgsta sakyti: „Man patinka, kai vyrai stimuliuoja mano smegenis.“ Tik atrodo, kad tokių jai sutikti neteko, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Robin Wright ir Benas Fosteris išsiskyrė po ketverius metus trukusių sužadėtuvių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Robin Wright ir Benas Fosteris išsiskyrė po ketverius metus trukusių sužadėtuvių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Audringą gyvenimą mėgstantis S.Pennas buvo neištikimas R.Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Audringą gyvenimą mėgstantis S.Pennas buvo neištikimas R.Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
R.Wright su D.Witherspoonu pora buvo ir „Santa Barbaroje“, ir gyvenime.
R.Wright su D.Witherspoonu pora buvo ir „Santa Barbaroje“, ir gyvenime.
R.Wright populiarumą pelnė vaidmuo TV seriale „Santa Barbara“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
R.Wright populiarumą pelnė vaidmuo TV seriale „Santa Barbara“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
R.Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
R.Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Apr 29, 2016, 6:18 AM, atnaujinta May 27, 2017, 6:29 AM

Pernai po ketverius metus trukusių sužadėtuvių su aktoriumi Benu Fosteriu (35 m.) išsiskyrusi R.Wright neskuba megzti naujų meilės ryšių.

Tačiau ne veltui sakoma, kad kai nesiseka meilėje, sekasi kopti karjeros laiptais. Nors šeštą dešimtį skaičiuojanti Robin nusiteikusi prieš plastines operacijas, išvaizdžiai aktorei darbo ekrane netrūksta.

Pastaraisiais metais ji sukūrė įsimintinus vaidmenis tokiuose filmuose kaip „Mergina su drakono tatuiruote“ ir „Dvi motinos“, o 2014-aisiais atsiėmė Auksinį gaublį už darbą „Kortų namelyje“. Šiuo metu kuriamas jau penktas šio draminio serialo sezonas.

Didžiulis populiarumas, šūsniai gerbėjų laiškų. Visa tai gležnus jaunos aktorės R.Wright pečius prislėgė 1984 metais, kai ji gavo vaidmenį TV seriale „Santa Barbara“. Jame Robin įkūnijo milijonieriaus dukterį Keli.

Žaibiškai išpopuliarėjęs serialas buvo kuriamas iki 1993-iųjų. Jame Robin filmavosi ketverius metus ir pelnė tris „Emmy“ nominacijas.

Už darbą „Santa Barbaroje“ milžinišką honorarą gavusi R.Wright įsigijo du naftos gręžinius Teksase, o netrukus surado pirmąjį vyrą.

Meilės romanas su serialo „Santa Barbara“ kolega Dane’u Witherspoonu užsimezgė 1984 metais. Dane’as vaidino Keli mylimąjį Džo Perkinsą, bet ekrane pasirodė vos vieną sezoną. Netrukus po premjeros aktorius buvo atleistas, o jo personažą įkūnijo kitas aktorius.

Nepaisant to, gražuolės blondinės Robin ir Dane’o meilė liepsnojo vis karščiau. 1986 metais aktorė mylimajam pasakė „taip“ ir pora atšoko smagias vestuves.

Idilė truko neilgai. Sutuoktiniai ėmė vis dažniau pyktis. Kitaip nei žmonos, Dane’o karjera kino pasaulyje visiškai nesiklostė.

Santykiais nusivylusi R.Wright puldavo tai į vieno, tai į kito meilužio glėbį, bet šiems labiau rūpėjo ne ji pati, o jos valdomi naftos gręžiniai ir kiti turtai.

1988-aisiais, po dvejų sunkių metų, Robin ir Dane’as išsiskyrė.

Vėliau aktorė šią skubotą santuoką pavadino jaunystės klaida.

Negana to, gražuolė pareiškė, kad tarp jų netgi nebuvo tikrų jausmų. Esą išgarsėjus jai norėjosi aplinkiniams parodyti, kad šalia turi artimą žmogų. Juk gerbėjai iš numylėtinės laukė tikros muilo operos.

Vėliau D.Witherspoonas vedė dar kartą, o 2014 metais, būdamas 57-erių, mirė.

Antruoju R.Wright vyru tapo žinomas Holivudo aktorius, dviejų „Oskarų“ laimėtojas Seanas Pennas (55 m.). Iki pažinties su Robin aktorius buvo spėjęs išsiskirti su garsiąja žmona Madonna.

Lemtingas poros susitikimas įvyko 1989 metais filmuojantis dramoje „Nuolankumo būsena“.

Filmavimo aikštelėje Seanas nesislapstydamas maukdavo alkoholį ir traukdavo vieną cigaretę po kitos. Sunku pasakyti, kuo jis sužavėjo „Santa Barbaros“ žvaigždę – bjauriu charakteriu, nutrintais džinsais ar sugebėjimu įtaigiai deklamuoti George’o Byrono eiles.

Robin įsimylėjo blogą vyruką vos ne iš pirmo žvilgsnio. Po dviejų savaičių S.Pennas nustebino mylimą milijonierę pareikšdamas: „Tu turi tapti mano žmona ir pagimdyti man vaikų, bet su sąlyga – aš gyvensiu savo namelyje ant ratų ir tau nereikės ten tvarkytis.

Išsirink bet kokį namą, o aš įsikursiu šalia. Ir dar – mes būtinai turime gyventi Santa Monikoje, nes čia yra viskas, ko man reikia: baras, draugai, ryšiai. Taškas.“

Robin sutiko su visomis sąlygomis.

Kurį laiką viskas klostėsi taip, kaip suplanuota. 1991 metų balandį porai gimė duktė Dylan Frances, o 1993-iųjų rugpjūtį – sūnus Hopperis Jackas.

Moteris su vaikais gyveno name, o Seanas – sode pasistatytame namelyje ant ratų. 1996 metais aktoriai susituokė.

Kartą Seanas susipyko su vienu sugėrovu ir šis padegė jo namelį. Aktoriui tik per stebuklą pavyko išsigelbėti. Tuomet šeima išsikraustė į Beverli Hilsą – turtuolių rajoną, esantį Los Andžele.

Po vienu stogu sutuoktiniams darėsi per ankšta – vis dažniau įsiplieksdavo ginčai.

Negana to, netrukus Robin sužinojo, kad su alkoholio buteliu nesiskiriantis sutuoktinis yra neištikimas, dažnai linksminasi net su keliomis iškviečiamomis merginomis. Ši žinia moteriai sukėlė šoką.

Tolstantys sutuoktiniai daug metų stengėsi lipdyti yrančią šeimą, bet viskas buvo veltui. Vaikai augo patys, šlove besimėgaujantis Seanas keitė meilužes, o Robin užsisklendė. Net vaidyba kine jai tapo tik priemone praskaidrinti gyvenimą.

Vėliau Robin aiškino: „Mes buvome per daug diktatoriški. Abiem buvo sunku nusileisti. Be to, ir įpročio tokio neturėjome.“

Jie tai skirdavosi, tai taikydavosi. 2007 metų gruodį Robin vėl kreipėsi į teismą dėl skyrybų. Seanas tam neprieštaravo.

Skyrybų procesas truko net dvejus metus – 2010-ųjų birželio 22 dieną aktoriai pagaliau nusimetė santuokos pančius.

Po skyrybų R.Wright pasidavė depresijai, tad malšindama širdies skausmą mezgė trumpus romanus. „Man reikia meilės. Jos ieškau visur ir visada“, – aiškino aktorė.

Galų gale 2011-aisiais R.Wright sutiko išsvajotą mylimąjį.

Tais metais Robin, visų nuostabai, sutiko vaidinti nedidelio biudžeto filme „Tvirtovė“. Aktorė sakė, kad šiam sprendimui įtakos turėjo trys dalykai: realiais įvykiais paremtas scenarijus, tai, kad vaikai išvyko atostogauti į Europą, ir noras įkūnyti bičiulio Woody Harrelsono meilužę.

Robin su Woody daug metų retkarčiais susitikdavo išgerti mėgstamame bare „Ciklopas“.

Tad per pusantros valandos perskaičiusi scenarijų ji paskambino agentui ir pasakė: „Nuostabu, drąsu. Dievinu slidžias situacijas. Aš įsitraukiu į šį žaidimą.“

Filmavimo aikštelėje aktorė susidūrė su jaunu blondinu B.Fosteriu, kuriam buvo patikėtas nedidelis vaidmuo ir vykdomojo prodiuserio pareigos.

Benas šypsodamasis prisipažino: „Robin, jūs tokia graži. Dabar suprantu savo mamą ir močiutę. Neįsivaizduojate, kaip aš nekenčiau „Santa Barbaros“, dėl kurios jos neidavo su manimi pasivaikščioti po vakarienės.“

Robin pribloškė toks įžūlumas, tačiau susitvardžiusi ji pagyrė netaktišką jaunuolį už komplimentą: „Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad patikau jūsų močiutei. Tai įkvepia.“

Po šio nejaukaus pokalbio Benas pakvietė beveik 15 metų vyresnę kolegę į restoraną.

Vakarieniauti jie taip ir nenuėjo: vos Benas užsuko į Robin kambarį viešbutyje, ji nesivaržydama pasidavė aistrai ir ėmė jį bučiuoti.

Savo planus porelė prisiminė paryčiais, kai visi restoranai jau buvo uždaryti.

„Žinau vieną kinų užeigą už dviejų kvartalų, ji dirba iki penkių ryto. Einam?“ – pasiūlė Benas. „Einam“, – sutiko Robin.

Apie filmavimo aikštelėje užsimezgusį romaną tarp 44-erių Robin ir 30 metų Beno netruko suuosti žurnalistai. Tik vargu ar kas tikėjo, kad šie santykiai truks ilgiau nei mėnesį.

Paneigdami skeptikų prognozes Benas ir Robin mėgavosi vienas kito draugija ir neslėpė šiltų jausmų: vaikščiodavo susikibę už rankų, apsikabinę sėdėdavo kavinėse, bučiuodavosi paplūdimyje.

„Neturiu ko prarasti. Mano jaunystė seniai praėjo, o Benui – pats žydėjimas. Esu pasirengusi bet kokiems beprotiškiems nuotykiams. Esame ant tos pačios bangos“, – jausmų įkarštyje kalbėjo R.Wright.

2013 metų gruodį pora susižadėjo.

Netrukus po piršlybų įsimylėjėlių santykius ėmė temdyti debesys. Artimi poros draugai pasakojo, kad to priežastis – abiejų noras siekti karjeros.

2014 metų rudenį Robin ir Benas pranešė nutraukiantys sužadėtuves, bet greitai vėl susitaikė. Atrodė, kad nesutarimai – jau praeitis.

Vis dėlto išsaugoti santykių taip ir nepavyko. Pernai rugpjūtį Robin pareiškė, kad ketverius metus trukusioje meilės istorijoje padėtas taškas.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?