Kūdikio besilaukianti Megan Fox keičia nuomonę dėl skyrybų

[[ge:lrytas:lrytas:734570]]

Megan Fox.<br>Scanpix nuotr.
Megan Fox.<br>Scanpix nuotr.
Megan Fox ir Stephen Amell.<br>Scanpix nuotr.
Megan Fox ir Stephen Amell.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 9, 2016, 2:37 PM, atnaujinta May 26, 2017, 3:33 AM

Aktoriai susituokė 2010-aisiais ir turi du sūnus: trejų Noah ir dvejų Bodhi.

Pernai rugpjūtį Megan paskelbė, kad jos santuoka su B.A.Greenu žlugo, o šiais metais apstulbino gerbėjus pademonstravusi suapvalėjusį pilvuką ir patvirtinusi, kad būsimo kūdikio tėvas yra jos „eks“.

Vėliau jie buvo pastebėti drauge leidžiantys laiką, o neseniai kartu atostogavo Honolulu, kur prieš šešerius metus įvyko jų vestuvės.

„Brianas padarė viską, kad įtikintų ją persigalvoti“, – sakė vienas šaltinis žurnalui „Us Weekly“ apie aktorių skyrybas.

„Brianas daugiausia klausėsi, kalbėjo ji. Megan keičia nuomonę. Ji dar neatšaukė skyrybų, tačiau viskas juda ta kryptimi. Jie labai džiaugiasi nauju kūdikiu ir tuo, kad susilauks jo drauge“, – sakė šaltinis.

Nors būta daugiau pranešimų, kad 29 metų M.Fox ir 42 metų B.A.Greenas vėl yra drauge, porai artimas šaltinis žurnalui „Us Weekly“ sakė, jog tai nevisiškai tiesa.

„Jie vis dar stengiasi viską išsiaiškint“, – sakė jis.

Kalbėdama apie Megan nėštumą, Brianas pripažino, jog tai nebuvo planuota.

„Žinote, tai neplanuota, – sakė aktorius people.com. – Nė vienas iš jų (vaikų) nebuvo planuojamas. Tiesiog taip įvyksta. Būnant mano amžiaus turėti tris vaikus – tai beprotiška. Šįmet man sueis 43-eji.“

Kalbos apie Megan nėštumą įsisuko po to, kai aktorė balandį pademonstravo suapvalėjusį pilvuką Nacionalinės teatrų savininkų asociacijos („CinemaCon“) renginyje Las Vegase, kur vilkėdama prigludusią juodą „Versace“ suknią reklamavo savo naują filmą „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows“.

Tąkart aktorė atsisakė įvardyti būsimo kūdikio tėvą.

Įsisukus gandų malūnui, Megan nusprendė pajuokauti šią tema ir socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė kolegų Shia LaBeoufo, Jake'o Johnsono ir Willo Arnetto nuotraukų koliažą su prierašu #notthefather (ne tėvas).

Daug kas atkreipė dėmesį į tai, kad tame jos įraše nėra B.A.Greeno, ir tai pakurstė spėliones, kad tėvas tikriausiai jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.