Eva Mendes ir Ryanas Goslingas jau sūpuoja antrą dukterį

Holivudo žvaigždės Eva Mendes ir Ryanas Goslingas jau sūpuoja antrą dukterį, kuri gimė po ir vėl gerai slėpto nėštumo, pranešė TMZ.

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas jau sūpuoja antrą dukterį.<br>Scanpix nuotr.
Eva Mendes ir Ryanas Goslingas jau sūpuoja antrą dukterį.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2016, 10:28 AM, atnaujinta May 26, 2017, 2:11 AM

42 metų E.Mendes, kuri su kanadiečių aktoriumi pradėjo susitikinėti 2011 metais, dukrytę Amadą Lee Gosling slapta pagimdė balandžio 29 dieną Santa Monikoje netoli Los Andželo, rodo TMZ matytas gimimo liudijimas.

Pranešama, kad Amada yra Evos senelės vardas.

Amerikiečių aktorės ir 35 metų kanadiečių žvaigždės, kurie dar turi 2014 metais gimusią dukrą Esmeraldą Amadą, atstovai šio pranešimo kol kas nepatvirtino.

Per abu nėštumus kubiečių kilmės E.Mendes, kuri yra gimusi Majamyje, bet augo Kalifornijoje, itin retai rodėsi viešumoje, o jei ir rodėsi, tai meistriškai susisupusi į šalikus ir skaras.

Gandai apie antrą nėštumą pasklido vasario mėnesį, kai aktorė bandė maskuoti pilvą per fotosesiją Los Andžele, bet aktoriai tų pranešimų nekomentavo.

R.Goslingas ir E.Mendes susipažino filmuodamiesi juostoje „Niujorko šešėlyje“, kurioje vaidino porą su kūdikiu.

R.Goslingas, kuris dažnai tampa kandidatu į „seksualiausius“ pasaulio vyrus, garsėja vaidmenimis filmuose „Važiuok“ ir „Kvaila, beprotiška meilė“.

Aktorius, tarp kurio ankstesnių partnerių yra Sandra Bullock , buvo nominuotas „Oskarui“ už vaidmenį 2006 metų filme „Pusė Nelsono“.

2014 metais R.Goslingas per Kanų kino festivalį pristatė ilgai lauktą savo režisūrinį debiutą „Lost River“, kurį vieni kritikai apverkė, o kiti – liaupsino.

Naujienos apie gimusį kūdikį pasirodė beveik mėnuo po to, kai Eva neteko vyresniojo brolio Juano Carloso Mendezo, kuris mirė balandžio 17-ąją nuo gerklės vėžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.