„Ponas Spockas“ pagerbė kolegos atminimą

„Žvaigždžių kelio“ aktorius Zachary'is Quinto'as penktadienį

Zachary'is Quinto'as.<br>Scanpix nuotr.
Zachary'is Quinto'as.<br>Scanpix nuotr.
Leonardas Nimoy'jus.<br>Scanpix nuotr.
Leonardas Nimoy'jus.<br>Scanpix nuotr.
Zachary'is Quinto'as.<br>Scanpix nuotr.
Zachary'is Quinto'as.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-05-21 14:36, atnaujinta 2017-05-24 19:36

Legendinėje mokslinės fantastikos filmų serijoje „Žvaigždžių kelias“ L. Nimoy'jus daugiau nei keturis dešimtmečius vaidino pusiau žmogų–pusiau Vulkanų rasės atstovą. Aktorius mirė pernai vasarį Los Andžele sulaukęs 83 metų.

Z.Quinto'as vaidina „Ponas Spocką“ vėliau sukurtoje trilogijoje. Į minėjimą „Paramount Picture“ kino studijoje susirinkusiems gerbėjams jis sakė, kad „Žvaigždžių kelias“ nebūtų taip ilgai kuriamas be L.Nimoy'jaus įnašo.

„Iš dalies manau, kad jis prie šio filmo prisidėjo labiau, negu prie ankstesnių dviejų filmų. Mes visi labai jautėme jo buvimą. Manau, kad filmuojant šį filmą mes visi jautėme jį savo širdyse. Kurdami šį filmą, visi dirbo švęsdami jo gyvenimą ir jo neišdildomą įnašą į šią frančizę“, – kalbėdamas apie greitai kino teatruose pasirodysiantį filmą „Star Trek Beyond“ sakė 38 metų Z.Quinto'as.

Atminimo renginio metu kino studija pristatė ir naująją filmų serijos dalį. Jo režisierius Justinas Linas, kuris taip pat režisavo kelias „Greitų ir įsiutusių“ dalis, pranešė, kad filmo premjera įvyks liepos 20 d. San Diege, likus kelioms dienoms iki filmo išleidimo visoje Amerikoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.