J.Jonasas išprovokavo gandus, kad susitikinėja su jauna manekene

Joe Jonasas, regis, turi naują gyvenimo moterį: jis buvo pastebėtas

J.Jonasas išprovokavo gandus, kad susitikinėja su jauna manekene.<br>Scanpix nuotr.
J.Jonasas išprovokavo gandus, kad susitikinėja su jauna manekene.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 12:45 PM, atnaujinta May 23, 2017, 7:34 AM

„Cake by the Ocean“ atlikėjas antradienį buvo nufotografuotas važinėjantis dviračiu Manhatane su paslaptinga šviesiaplauke, o dabar pranešta, kad tai – 20-metė socialinės žiniasklaidos žvaigždė Eileen.

26 metų Joe Instagram.com papasakojo apie savo dieną, bet jokių nuotraukų su Eileen neįdėjo ir tai rodytų, kad jis kol kas nenori atkreipti dėmesio į besimezgančius naujus santykius.

Tačiau viena nuotrauka iš tų, kurias jis paskelbė, yra gan iškalbinga – joje popmuzikos žvaigždė su reperiu Riff Raff pozuoja prie modelių agentūros „VFiles“, kuriai dirba Eileen.

Kitoje nuotraukoje matyti jo dviratis prie dviračių stovo ir jis pats, sėdintis ant suolelio su draugu.

DNCE lyderis dar nekomentavo pranešimų apie naują romaną, bet dėmesys jo santykiams jam neturėtų būti naujiena. Anksčiau jis susitikinėjo su tokiomis žvaigždėmis kaip Ashley Greene, Camilla Belle , Demi Lovato ir Taylor Swift. Naujausias garsus jo romanas, su modeliu Gigi Hadid, nutrūko pernai spalį.

Gigi po to ėmė susitikinėti su dainininku Zaynu Maliku ir atrodo, kad jų meilė diena iš dienos stiprėja. Buvusi „One Direction“ žvaigždė savo merginai net pagamino tradicinį indišką karį.

21 metų Gigi savaitgalį „SnapChat“ paskelbė to vištienos kario, indiškos duonos nano ir pjaustytų agurkų nuotrauką, ir gyrė savo vaikino kulinarinius sugebėjimus.

„Kai randi žmogų, kuris gali gaminti“, – prirašė ji prie nuotraukos ir pridėjo šypsenėlės su širdelėmis akyse jausmaženklį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.