Aktorė Kaya Scodelario laukiasi pirmagimio

Britų aktorė Kaya

Aktorė Kaya Scodelario laukiasi pirmagimio.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Kaya Scodelario laukiasi pirmagimio.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-08 10:29, atnaujinta 2017-05-22 11:26

Juostos „Bėgantis labirintu“ žvaigždė ir filmo „Vidury vandenyno“ aktorius Benjaminas Walkeris Kalėdų laikotarpiu susituokė ir dabar rengiasi tapti tėvais.

24 metų aktorė džiugią naujieną apie būsimą kūdikį pranešė antradienį socialiniame tinkle „Instagram“, įkėlusi nuotrauką, kurioje ji su vyru matomi besibučiuojantys Koni Ailendo paplūdimyje Niujorke, o jųdviejų rankos sudėtos ant padidėjusio Kayos pilvuko.

Kartu su Kaya ir 33 metų Benjaminu nuotraukoje matomas jųdviejų šuo Arnie ir ant paplūdimio smėlio nupiešta didžiulė širdis.

„Myliu tave, @findthewalker, myliu mūsų mažą šeimą“, – parašė aktorė šalia nuotraukos.

Jos vyras į savo paskyrą įkėlė tą pačią nuotrauką, šalia kurios parašė: „Laimingos vasaros linkime visi keturi... Myliu tave, @kayascods“.

Pora susipažino ir įsimylėjo 2014 metais juostos „The Moon and the Sun“ filmavimo aikštelėje Melburne, Australijoje. Tų pačių metų pabaigoje jie susižadėjo.

Prieš pusmetį Kaya pranešė, kad ji su Benjaminu slapta susituokė, ir į savo paskyrą socialiniame tinkle įkėlė nuotrauką su jų vestuvinį tortą puošusiomis jaunikio, jaunosios ir į poros augintinį panašaus prancūzų buldogo figūrėlėmis.

„Laimingų Naujųjų metų visiems! – parašė ji prie nuotraukos. – Tegul 2016-ieji visiems būna kupini meilės, juoko ir saldėsių!“

K. Scodelario anksčiau susitikinėjo su buvusiu kolega iš serialo „Skins“ Jacku O'Connellu ir anglų aktoriumi Elliottu Tittensoru, o B.Walkeris buvo vedęs Meryl Streep dukterį, aktorę Mamie Gummer. Jie išsiskyrė 2013 metais, po mažiau nei dvejus metus trukusios santuokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.