Nauja princo Harry favoritė – dainininkė Ellie Goulding?

Pricas Harris buvo vienišas ilgą laiką – nuo tada, kai išsiskyrė su savo pastarąja mergina aktore Cressida Bonas. Tačiau po dviejų metų vienišiaus gyvenimo, atrodo, reikalai keičiasi.

Ellie Goulding ir princas Harry tapo pora.<br>Scanpix nuotr.
Ellie Goulding ir princas Harry tapo pora.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2016, 3:16 PM, atnaujinta May 22, 2017, 10:33 AM

Karališkosios šeimos atstovas buvo pastebėtas itin artimai bendraujantis su popmuzikos žvaigžde Ellie Goulding. Pora kartu stebėjo polo varžybas, vykusias Berkšyro grafystėje.

Šaltiniai, stebėję porą, teigia, kad tiek Harry, tiek Ellie vienas kitam negailėjo dėmesio. Maža to, pasislėpę po pledu jie netgi pasibučiavo.

Vienas princui artimo rato žmogus žiniasklaidai sakė, kad po varžybų būta ir vėlyvaus vakarėlio, kuriame buvo uždrausta fotografuoti.

„Harry po varžybų tikrai lankėsi šiame vakarėlyje. Jis gėrė ir šoko, – „The Sun“ sakė jis. – Pora vienas nuo kito nenuleido akių visą naktį. Jie praleido daug laiko sėdėdami vienas šalia kito“.

Šaltinis taip pat atskleidė, kad pora pasibučiavo ir atsisveikindami. E.Goulding vakarėlį paliko penkiomis minutėmis vėliau nei Harry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.