Įžymybių šeimai pakaitinė motina pagimdė ir antrą kūdikį

Veiksmo filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Jordana Brewster (36 m.) ir jos sutuoktinis kino prodiuseris Andrew Formas (44 m.) jau sūpuoja antrą sūnų.

J.Brewster ir A.Formas jau augina ketverių metų sūnų Julianą, kurį taip pat pagimdė pakaitinė motina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Brewster ir A.Formas jau augina ketverių metų sūnų Julianą, kurį taip pat pagimdė pakaitinė motina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jun 18, 2016, 2:04 PM, atnaujinta May 21, 2017, 10:02 AM

Džiugia žinia aktorė J.Brewster pasidalijo su vienu Amerikos laikraščiu. Kūdikį, kaip ir pirmą poros sūnų Julianą, pagimdė pakaitinė motina. Berniuką sutuoktiniai pavadino Rowenu.

Iš Panamos kilusi aktorė prasitarė, kad neplanuoja apsiriboti dviem atžalomis: „Mes visada norėjome turėti didelę šeimą, kurioje augtų mažiausiai trys vaikai.“ Pora nepraranda vilties turėti dvynius.

„Man regis, jau sulaukiau tokio amžiaus, kai verta atsiduoti tik vaikų auklėjimui. Motinystė žavi tuo, kad nuolat turi daug darbo ir nėra kada nuobodžiauti“, – prisipažino Jordana.

Aktorė su būsimu vyru susipažino per trilerio „Kruvinosios skerdynės Teksase: pradžia“ filmavimą 2005-aisiais, o po dvejų metų susituokė.

Po 5 metų šeimoje atsirado Julianas. Kaip ir šį kartą, porai teko pasitelkti pakaitinę motiną, nes atlikus tyrimus paaiškėjo, kad Jordana negali išnešioti kūdikio.

Nors J.Brewster tvirtina norinti susitelkti į šeimą, netrukus ji pradės filmuotis dar vienoje – aštuntoje – „Greitų ir įsiutusių“ dalyje. Filmas ekranus turėtų pasiekti kitų metų balandį.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.