Holivudo aktorių šeiminės dramos – šiurpesnės nei siaubo filme

Pragaras žemėje. Tokiais žodžiais galima apibūdinti ne vieno garsaus aktoriaus vaikystę. Tuo metu, kai jų bendraamžius šildė tėvų meilė ir dėmesys, būsimos žvaigždės kęsdavo artimiausių žmonių patyčias ir netgi smurtą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Carey, Ch.Theron ir W.Herrelsonas.
M.Carey, Ch.Theron ir W.Herrelsonas.
M.Carey pasisekė, kad po tėvų skyrybų liko gyventi su motina.
M.Carey pasisekė, kad po tėvų skyrybų liko gyventi su motina.
Nusikaltėlio sūnui W.Herrelsonui puikiai sekasi įkūnyti maniakus.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Nusikaltėlio sūnui W.Herrelsonui puikiai sekasi įkūnyti maniakus.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
L.Meester bylinėjosi su motina.
L.Meester bylinėjosi su motina.
S.Vergaros broliai nuėjo klystkeliais.
S.Vergaros broliai nuėjo klystkeliais.
Ch.Theron vaikystėje ir paauglystėje nuolat mušdavo alkoholikas tėvas.
Ch.Theron vaikystėje ir paauglystėje nuolat mušdavo alkoholikas tėvas.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jul 10, 2016, 10:34 AM, atnaujinta May 19, 2017, 8:18 AM

Motina dukters akyse nušovė tėvą

„Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatė, „Dior“ kosmetikos veidas Charlize Theron (40 m.) užaugo Pietų Afrikos Respublikoje, netoli Johanesburgo. Jos tėvai Gerda ir Charlesas turėjo ūkį.

Aktorei prieš akis tebestovi tragedijos, įvykusios 1991-aisiais, vaizdas. Tuomet 15-metės mergaitės akivaizdoje motina nušovė jos tėvą.

Charlesas buvo alkoholikas ir nuolat siautėdavo – mušdavo ir žmoną, ir dukterį. Kai vieną dieną šeimos galva pareiškė, kad tuoj pat nužudys Gerdą ir Charlize, moteriai trūko kantrybė. Ji stvėrė šautuvą ir paspaudė gaiduką. Šūvis buvo mirtinas.

Charlize teko liudyti teisme. G.Theron buvo išteisinta, nes pavyko įrodyti, kad ji neperžengė būtinosios ginties ribų.

Holivudo aktorė su motina palaiko šiltus santykius. G.Theron netgi persikraustė pas Charlize į Los Andželą ir padeda prižiūrėti jos įsūnius Jacksoną ir Augustą.

Garsaus samdomo žudiko sūnus

Jeigu Holivudo režisieriams reikia ekrane ką nors nugalabyti, jų akys krypsta į Woody Harrelsoną (54 m.), kuriam šlovę pelnė žudiko maniako Mikio Nokso vaidmuo Oliverio Stone’o kriminalinėje dramoje „Gimę žudyti“ (1994 m.).

Holivude juokaujama, kad W.Harrelsonas ekrane geriausiai daro tai, už ką tikrame gyvenime jo tėvas buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Charlesas Harrelsonas buvo vienas garsiausių praėjusio amžiaus samdomų žudikų, gyvenimą baigęs už grotų.

Woody buvo moksleivis, kai lygtinai iš kalėjimo paleistas tėvas nužudė teisėją ir buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Ch.Harrelsonas nuo širdies smūgio mirė 2008 metais. Aktorius prisipažino tuomet pajutęs palengvėjimą.

Pranešimas apie jo tėvo mirtį skambėjo taip: „Kalėjime mirė Ch.Harrelsonas, Holivudo žvaigždės W.Harrelsono tėvas. Aktorius iš jo paveldėjo netramdomą būdą ir maištingą dvasią. Ekrane jis nepaiso jokių normų – toks jo stilius.“

Ramybės neduoda narkomanė sesuo

Dainininkė ir aktorė Mariah Carey (46 m.) gimė Niujorko valstijoje, Hantingtone. Ji buvo trečias, jauniausias, vaikas šeimoje.

Kai Mariah buvo treji, jos tėvai operos dainininkė Patricia ir aeronautikos inžinierius Alfredas išsiskyrė.

Skirdamiesi jie pasidalijo ne tik turtą, bet ir vaikus: Mariah ir jos brolis liko gyventi su motina, o sesuo Alison – su tėvu. Išblaškyta šeima bendravo retai, o po kurio laiko santykiai apskritai nutrūko.

A.Carey gyvenimas nesusiklostė: ji įniko į narkotikus, ėmė verstis prostitucija. Pasekmės buvo itin skaudžios – mergina užsikrėtė ŽIV.

Alison atvirai nekenčia garsiosios sesers ir pavydėdama šlovės nepraleidžia progos ją kaltinti dėl visų savo bėdų. Nelaimėlę labiausiai erzina tai, kad solidų turtą valdanti Mariah neparemia jos pinigais.

Artimas nusikaltėlių pasaulis

Iš Kolumbijos kilusią aktorę Sofią Vergarą (43 m.) bene labiausiai išgarsino TV serialas „Moderni šeima“.

Sofia kartu su motina, broliu ir seserimi į JAV atvyko po skaudžios netekties – Kolumbijoje buvo nužudytas jos vyresnysis brolis Rafaelis. Kalbama, kad jis buvo susijęs su narkotikų prekeiviais.

Jaunesnysis S.Vergaros brolis Julio JAV taip pat nuėjo klystkeliais. Jis ne kartą buvo įsivėlęs į muštynes, vagiliavo, turėjo bėdų dėl narkotikų laikymo. Galų gale vyras buvo deportuotas į gimtinę.

Būsima įžymybė gimė kalėjime

Ne visi tėvai savo vaikams yra artimiausi žmonės. TV serialo „Liežuvautoja“ žvaigždei Leighton Meester (30 m.) su motina teko bylinėtis.

Leighton pasaulį išvydo kalėjime – jos motina Constance buvo nuteista už bandymą iš Jamaikos į JAV įvežti narkotikų.

Tiesa, aktorė yra sakiusi, kad vaikystė nebuvo bloga, nes pavyko gauti ne prastesnį išsilavinimą nei bendraamžiams.

L.Meester santykiai su motina pašlijo, kai ji tapo garsi ir turtinga. Motina, kuri iki šiol vartoja narkotikus, nusprendė, kad dukters pinigai yra tiek pat ir jos.

Kai Leighton pareiškė, kad nesutinka šitaip tvarkyti savo finansų, motina įsižeidė ir ėmė drabstyti dukterį purvais.

Galų gale buvo nutarta, kad Leighton motinai atseikės tam tikrą sumą pinigų – kas mėnesį 10 tūkst. JAV dolerių. Dalis lėšų turėjo būti skirta sunkiai sergančiam aktorės jauniausiam broliui gydyti.

2012 metais L.Meester padavė motiną į teismą, tvirtindama, kad ši savo reikmėms iššvaistė lėšas, skirtas broliui. Negana to, ji pareiškė daugiau neduosianti gimdytojai pinigų ir pati pasirūpinsianti broliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?