D.Lovato po išsiskyrimo su Wilmeriu Valderrama jaučiasi „laisva“

[[ge:lrytas:lrytas:1251635]]

D.Lovato po išsiskyrimo su Wilmeriu Valderrama jaučiasi „laisva“.<br>Scanpix nuotr.
D.Lovato po išsiskyrimo su Wilmeriu Valderrama jaučiasi „laisva“.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 3:32 PM, atnaujinta May 18, 2017, 9:49 PM

Dainos „Cool for The Summer“ atlikėja ir jos dabar jau buvęs 36 metų vaikinas santykius nutraukė praėjusį mėnesį, po beveik šešerių drauge praleistų metų, ir nors šis sprendimas nebuvo lengvas, varno juodumo plaukų gražuolė sako su jauduliu laukianti to, kas jos laukia ateityje.

„Jaučiuosi tikrai nuostabiai, – sakė ji JAV radijo laidų vedėjui Elvis Duranui. – Gyvenu tikrai puikiai ir aš augu. Mano gyvenimas man yra tikrai tikrai jaudinantis, nes aš augu. Tai yra nauja ir šviežia, ir aš jaučiuosi laisva“.

„Manau, kad mane supa tokia daugybė žmonių, kuriais aš pasitikiu ir su kuriais kalbuosi apie visokius dalykus, ir jie yra tie, kurie man iš karto pasako: „Klausyk, gal tau šiandien ir bloga diena, bet žiūrėk, ką tu jau įveikei.“

„Taigi tikrai labai šaunu, kad galiu būti apsupta tokių žmonių“, – tęsė ji.

23 metų žvaigždė tikina, kad nedvejodama keis savo gyvenime tai, kas jai nepatinka, bet jau nuo penkerių metų visiškai nesirūpina dėl to, ką apie galvoja jos kritikai.

„Aš lioviausi kvaršinusi sau galvą dar būdama 15! Iš tiesių, – tai gal net penkerių... Turi tik vieną gyvenimą, todėl jeigu nedarai to, kas tą akimirką daro tave laimingu, nuskriaudi save visam likusiam gyvenimui“, – kalbėjo D.Lovato.

„Jeigu atsiduri tokioje padėtyje, kurioje pasijauti galbūt nelaimingas, tai tau turbūt reikia imtis permainų“, – sakė ji.

Po išsiskyrimo Demi ir Wilmeris, kuriam yra 36 metai, prisiekė išlikti draugais.

Apie savo skyrybas jie pranešė praėjusį mėnesį, paskelbdami bendrą pranešimą.

„Po beveik šešerių meilės kupinų ir nuostabių metų drauge mes nusprendėme užbaigti savo santykius, – rašė jie. – Tai buvo neįtikimai sunkus sprendimas mums abiem, bet geriausiai supratome tai, kad mums geriau būti geriausiais draugais.“

„Mes visuomet remsime vienas kitą. Ačiū visiems, kas per tuos metus buvo mums malonūs ir mus rėmė. Tik su meile – Wilmeris & Demi“, – priduriama pareiškime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.