Jau proanūkę turinčio Micko Jaggerio mylimoji Melanie laukiasi

„The Rolling Stones“ lyderis ir jau prosenelis Mickas Jaggeris turės dar vieną vaiką.

„The Rolling Stones“ nariai (iš kairės): Charlie Wattsas, Ronnie Woodas ir Mickas Jaggeris.<br>Scanpix nuotr.
„The Rolling Stones“ nariai (iš kairės): Charlie Wattsas, Ronnie Woodas ir Mickas Jaggeris.<br>Scanpix nuotr.
Rokeris Mickas Jaggeris.<br>„Reuters“
Rokeris Mickas Jaggeris.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (3)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 15, 2016, 9:22 AM, atnaujinta May 18, 2017, 8:32 PM

Kaip rašo britų bulvarinis laikraštis „The Sun“, 72 metų muzikanto 29 metų draugė Melanie Hamrick laukiasi.

M.Jaggerio atstovas laikraščiui patvirtino, kad M.Hamrick nėščia, ir sakė: „Niekas jo netrikdo ... Jie į viską žiūri ramiai.“

Amerikiečių baleto šokėja, kuri šoko „American Ballet Theatre“ Niujorke, su „The Rolling Stones“ lyderiu susitikinėja pastaruosius dvejus metus ir dabar šaltiniai „The Sun“ sakė, kad ji yra maždaug trys mėnesiai nėščia.

Kūdikis turi gimti sausio mėnesį. Tai bus jos pirmas ir M.Jaggerio aštuntas vaikas.

„Jis nepaprastai ją palaiko, – minėtam laikraščiui sakė šaltinis. – Ji labai sumani, protinga, linksma ir turi savo pačios minčių, kaip nori gyventi savo gyvenimą. Ji žino, kokius puikius santykius Mickas palaiko su visais savo vaikais, ir negali sulaukti, kada jis vėl taps tėvu. Jie ramiai žiūri į šias naujienas.“

Mickas ir Melanie pirmą kartą gandus apie savo romaną išprovokavo 2014-ųjų birželį, vos trys mėnesiai po to, kai nusižudė jo draugė, mados dizainerė L'Wren Scott.

Tuo metu rokeris buvo nufotografuotas su balerina viešbučio balkone Šveicarijoje ir nuo to laiko jiedu reguliariai matydavosi.

Tačiau šaltinis sakė, kad pora gyvena atskirai.

„Melanie yra labai amerikietiška ir nenori kraustytis į Londoną, nors jie reguliariai matosi jau ilgą laiką, – „The Sun“ sakė atstovas. – Mickui patinka, kaip jie yra susitarę, ir nenori palaikyti naujų oficialių santykių.“

Mickas jau turi septynis vaikus su keturiomis kitomis moterimis, tarp jų – keturis vaikus su buvusia ilgamete partnere, supermodeliu Jerry Hall.

M.Jaggeris tėvu tapo 1970 metais, kai dainininkė Marsha Hunt pagimdė Karis Jagger, kuriai dabar – 45-eri. Po metų jo tuometinė žmona Bianca Jagger pagimdė Jade, kuriai dabar 44-eri.

Tada iš partnerystės su J.Hall gimė Lizzy, dabar – 32-ejų, Jamesas, 30-ies, Georgia May, 24-erių, Gabrielis, 18-os. Dar yra 17-metis Lucas Jaggeris, kurio motina yra Luciana Gimenez Mora.

M.Jaggeris taip pat turi penkis vaikaičius, o 2014-aisiais tapo proseneliu, kai Jade Jagger 21 metų duktė Assisi Jackson pagimdė mergaitę.

Stebinančios naujienos apie dar vieną Micko vaiką pasirodė vos du mėnesiai po to, kai jo grupės draugo, 68 metų Ronnie Woodo žmona, teatro prodiuserė Sally Humphreys, pagimdė dvynukes.

R.Woodas turi keturis suaugusius vaikus iš dviejų ankstesnių santuokų: su dabar jau mirusia Krissy Findlay ir Jo Wood.

Sally, kuri yra 30-čia metų jaunesnė už Ronnie, už jo ištekėjo 2012 metais, po žaibiško šešių mėnesių romano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.