Po 7 metų nelaisvės M. Douglaso sūnus paleidžiamas iš kalėjimo

Holivudo aktoriaus Michaelo Douglaso vyriausias sūnus buvo paleistas iš kalėjimo, kur atliko septynerių metų laisvės atėmimo bausmę už narkotikų kontrabandą, o dabar jis yra buvusių kalinių reabilitacijos namuose Niujorke, pirmadienį pranešė JAV žiniasklaida.

Cameronas ir tėvu Michaelu Douglasu.<br>ViDA Press nuotr.
Cameronas ir tėvu Michaelu Douglasu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-02 13:26, atnaujinta 2017-05-17 02:48

37 metų Cameronas Douglasas buvo nuteistas 2010-aisiais kalėti penkerius metus už metamfetamino laikymą ir prekybą šiais narkotikais. Jam buvo skirta dar dveji metai laisvės atėmimo vienutėje, kai nuteistasis prisipažino organizavęs narkotikų kontrabandą į kalėjimą.

Cameronas, Michaelo Douglaso ir jo pirmosios žmonos Diandros Luker sūnus, turėjo būti paleistas 2018 metais, bet dabar jis jau perkeltas į reabilitacijos centrą Niujorke, pranešė portalas „EOnline“ ir televizija „ABC News“.

Cameronas Douglasas dabar planuoja parašyti atvirą prisiminimų knygą, kurioje papasakos apie vienos iš labiausiai gerbiamų Holivudo dinastijų atžalos gyvenimą ir kaip narkotikai nuvedė jį į kalėjimą, rašo dienraščio „New York Post“ bulvarinių naujienų skiltis „Page Six“.

Jo tėvas „Oskaro“ laureatas reguliariai lankydavo sūnų kalėjime. Michaelas kritikavo JAV kalėjimų sistemą, 2013 m. priimdamas „Emmy“ apdovanojimą už pianisto Liberace vaidmenį televizijos filme „Už kandeliabrų“.

„Iš pradžių buvau tikrai nusivylęs savo sūnumi, bet dabar pasiekiau tašką, kai esu nusivylęs sistema, – sakė jis. – Jeigu netyčia paslysti, tave nubaudžia. Mano sūnaus atveju, jis turi praleisti beveik dvejus metus vienutėje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.