Nicole Kidman pagaliau atgaivino santykius su scientologe dukra

Holivudo aktorė Nicole Kidman po ilgo laiko tarpo pagaliau susitiko su savo įdukra Bella Cruise. Aktorė pirmą kartą buvo supažindinta ir su savo žentu.

N.Kidman pagaliau susitiko su dukra ir žentu.<br>„Scanpix“ nuotr.
N.Kidman pagaliau susitiko su dukra ir žentu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2016, 9:53 AM, atnaujinta May 14, 2017, 11:32 PM

Jau metus laiko pasaulio žiniasklaida stebėjo ir aprašinėjo vienos garsiausių aktorių ir jos įdukrintos atžalos santykius. Manoma, kad jos nebendravo daugiau nei metus laiko.

Nežinia kodėl, bet 23-ejų Bella buvo gerokai atitolusi nuo motinos, kas be abejo Nicole kėlė didžiulį skausmą. Bet pastaruoju metu, anot šaltinių, jauna moteris persigalvojo ir vėl panoro su mama užmegzti ryšį.

Šeima susitiko Londone ir akistata buvo itin emocionali – taip teigia situaciją matęs žmogus. 

Holivudo aktorė pirmą kartą pamatė savo dukros vyrą – IT konsultantą Maxą Parkerį. Mat jaunoji pora tuokėsi Londone, tačiau į savo vestuves nepakvietė mamos bei kitų artimiausių šeimos narių. Jie susituokė praėjusių metų rugsėjį. 

Pasak leidinio „Woman's Day“ šaltinio, spontaniško susitikimo metu N.Kidman netruko apsipilti ašaromis, jos pavyzdžiu pasekė ir Bella. 

„Tai buvo labai jaudinantis momentas jiems visiems, ypač Nicole“, – kalbėjo šaltinis. Jis taip pat aktorei visai patiko jos žentas, ji taip pat apsidžiaugė, kad dukra laikosi puikiai. 

Nežinia, kad persivertė Bellos galvoje, tačiau prieš tai sklido daugybė gandų, kad tarp mamos ir dukros santykius gadino scientologija.

Su buvusiu vyru Tomu Cruise'u, su kuriuo ir įsivaikino atžalas – 1992-aisiais Bellą, o 1995-aisiais įsūnį Connorą – aktorė išsiskyrė 2001-aisiais. Iškart po skyrybų abu vaikai apsigyveno su tėvu ir ėmė sekti jo pėdomis – pasinėrė į scientologijos sektą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.