A. Jolie išsinuomojo namą Malibu: nekelia iš ten kojos, vartus saugo apsaugininkas

Kai pasaulis nustėro dėl žinios apie tobula laikytos Holivudo poros Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas, paaiškėjo, kad planų skirtis buvo jau anksčiau.

A.Jolie su vaikais užsidarė nuomojamame name Malibu.<br>ViDA Press nuotr.
A.Jolie su vaikais užsidarė nuomojamame name Malibu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2016, 12:20 PM, atnaujinta May 12, 2017, 3:32 AM

Bent jau tai rezgė A.Jolie, mat dar keletą savaičių iki užpildydama skyrybų dokumentus išsinuomojo prabangią ir sunkiai prieinamą vilą Malibu.

Tad B.Pitto išpuolis prieš vaikus buvo paskutinis A.Jolie kantrybės išbandymas, o drastiškų pokyčių ji ėmėsi jau anksčiau, tvirtina portalas „Daily Mail“.

41 metų aktorė už mėnesį ramaus gyvenimo su 6 vaikais ištaigingame name paklojo didelę sumą – 95 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis užsienio naujienų portalui teigė, kad A.Jolie namą su vaizdu į vandenyną išsinuomojo trys savaitės prieš skyrybų prašymo pateikimą.

5 miegamųjų ir penkių vonios kambarių namas pastatytas dideliame žemės sklype ir kainuoja beveik 12 mln. JAV dolerių.

Aukšta tvora ir daugybe žalumos nuo pasaulio atitverta tvirtovė – puiki vieta būti nepastebėtiems jos ir B.Pitto vaikams: 15-ečiam Maddoxui, 12-mečiam Paxui, 11-metei Zaharai, 10-metei Shiloh ir 8-mečiams dvyniams Vivienne ir Knoxui.

Namas pastatytas prestižiniame Malibu rajone, kur įsikūrusios tokios garsenybės kaip Anthony Hopkinsas, Julia Roberts, Seanas Pennas ir Matthew McConaughey.

Kaip teigiama, A.Jolie šiuo metu yra taip įsitempusi dėl baimės, kad kas nors gali pažeisti jos ir vaikų privatumą, kad priešais tvirtovės vartus pastatė apsaugininką, kuris kiekvieną įvažiuojančią mašiną stabdo ir nuodugniai apžiūri.

Akivaizdu, kad artimiausiu metu A.Jolie neturi planų palikti privačią oazę – tvarkyti reikalų siunčia savo asistentę Holly Golean. Ji važinėja po Malibu ir perka viską, ko tik prisireikia Holivudo garsenybei bei jos vaikams.

Viloje A.Jolie įsirengė ir specialų kambarį, kuriame su teisininkų komanda gali diskutuoti apie skyrybų procesą ir darbą su žiniasklaida šiuo įtemptu metu.

B.Pittas liko gyventi šeimos name Los Andžele, kuris – vos valanda kelio nuo Malibu. Policija turi saugoti privačią teritoriją, kad išprotėję gerbėjai ir žiniasklaida netrukdytų gyventi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.