A. Jolie biografijos autorė atskleidė: aktorė nori tapti antrąja princese Diana

Vykstant garsiausios ir seksualiausios Holivudo poros Angelinos Jolie ir Brado Patto skyryboms, aiškėjo vis naujų įdomių detalių apie jų asmeninį gyvenimą. Pagaliau į viešumą iškilo ir keletas pikantiškų detalių apie pačią Angeliną.

Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
A.Jolie trokšta tęsti princesės Dianos darbus.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie trokšta tęsti princesės Dianos darbus.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie (viduryje) susipažino su A.Helic (kairėje) ir Ch.Dalton per savo filmo „Kraujo ir medaus žemėje“ premjerą.
A.Jolie (viduryje) susipažino su A.Helic (kairėje) ir Ch.Dalton per savo filmo „Kraujo ir medaus žemėje“ premjerą.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 9:45 AM, atnaujinta May 12, 2017, 1:19 AM

Pasirodo, dar prieš skyrybas 41-erių aktorė turėjo šokių tokių įdomių planų.

A.Jolie planavo visas 6 savo ir B.Pitto atžalas išsivežti gyventi į Didžiąją Britaniją. Į šią šalį ji norėjo išsikelti dėl vieno savo didelių tikslų – kad galėtų tęsti savo darbus Jungtinių Tautų organizacijoje, vykdyti specialią pabėgėliams skirtą socialinę programą.

Pagal aktorės planus, B.Pittas tuo metu turėjo likti gyventi Los Andžele ir tęsti savo aktoriaus karjerą. Taip visuomenei būtų atrodę, kad pora ir toliau gyvena laimingą gyvenimą – pasakojo biografijos autorė. 

Taip pat, jei toks planas būtų buvęs įgyvendintas, pora būtų galėjusi džiaugtis nesuvaržytais ir atvirais santykiais, o B.Pittas būtų bet kada galėjęs matytis su vaikais. 

Tačiau tokie A.Jolie planai ir pasiūlymai visiškai nesudomino B.Pitto, tad aktorė pateko į keblią padėtį. Pamažu šeimoje įsiplieskė nesutarimai, mat abu pasinėrę į darbas ir kiekvienas pasiryžęs siekti savo tikslų. Galiausiai, visame kame tašką padėjo B.Pitto išsiliejimas ant vaikų – pastarąją savaitę plačiai aptarinėjamas incidentas, įvykęs privačiame šeimos lėktuve.

Vis tik, problematiškas šeimai buvo ir didelis A.Jolie noras tęsti savo karjerą politikoje. Ji juk įsijautusi į savo darbą su pabėgėlių projektais, kampanijomis prieš moterų smurtą karo zonose, moterų lavinimo projektais ir panašiai.

A.Jolie troško išsikelti į Britaniją ten leisti vaikus į mokyklą ir tęsti šviesaus atminimo Velso princesės Dianos darbus. Juk jos vienas didžiausių gyvenimo darbų buvo darbas dėl AIDS aukų gerovės.

Į kivirčą įtrauktos ir dvi Angelinos draugės, britės Arminka Helic ir Chloe Dalton. Kaip tvirtina autoritetingo leidinio telegraph.co.uk šaltinis, šios dvi damos padarė viską, kad supjudytų sutuoktinius.

Arminka ir Chloe susipažino su Angelina dar 2011 metais per A.Jolie filmo „Kraujo ir medaus žemėje“, skirto konfliktui Bosnijoje, premjerą. Bosnei A.Helic, emigravusiai iš tėvynės dar praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje, šis filmas padarė stiprų įspūdį. Nuo to laiko ji ir jos bičiulė Ch.Dalton susidraugavo su A.Jolie. 

Moterys surado daug bendrų temų ir be konflikto Balkanuose. Visos trys labai suinteresuotos labdaringa veikla. Kartu jos įkūrė organizaciją „Jolie Pitt Dalton Helic Foundation“, kurios užduotis – rinkti lėšas pabėgėliams ir moterims, nukentėjusioms nuo prievartos konfliktų zonose.

Angelina taip susižavėjo šia veikla, kad pradėjo rimtai mąstyti apie galimybę mesti kiną ir visiškai atsidėti labdarai bei politinei veiklai. Draugės visiškai palaiko šią idėją ir perša A.Jolie mintį: kad taptų įtakingesnė, jai būtina patekti į Didžiosios Britanijos parlamentą. 

Beje, tai nėra taip jau neįmanoma, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio: tereikia būti pilnamete, gauti Didžiosios Britanijos pilietybę ir už savo humanitarinius nuopelnus pelnyti garbės titulą. 

Būtent taip į Lordų Rūmus pateko pati A.Helic: karalienės įsaku ji paskelbta garbės peru, jai suteiktas baronienės titulas ir tai leidžia jai posėdžiauti parlamente. Angelina, kuriai 2014 metais karalienė Elizabeth II suteikė garbės damos titulą (titulas, analogiškas riterių titului, aktorei suteiktas už humanitarinę veiklą – dalyvavimą kampanijoje prieš lytinį smurtą konfliktų zonose), jau pakeliui į tikslą. 

B.Pittas, kaip tvirtinama, visiškai nedžiūgavo dėl tokios perspektyvos. Tada A.Helic su Ch.Dalton pradėjo savo ardomąją veiklą – kurstyti A.Jolie prieš vyrą, kurį laikė kliūtimi siekiant bendrų planų. Kadangi Angelina praleisdavo Didžiojoje Britanijoje daug laiko ir klausydavosi šių damų patarimų ne tik politikos klausimais, jos pradėjo aktyviai kištis į jos šeimos gyvenimą.

Be abejo, ši įtaka – ne vienintelė B.Pitto ir A.Jolie konflikto priežastis. Ginčai įsižiebė dar 2014 metais, kai jie filmavosi A.Jolie režisuotame filme „Prie jūros“ apie santuokos krizę išgyvenančią porą. Angelina ir Bradas taip įsijautė į konfliktuojančių sutuoktinių vaidmenį, kad tai paveikė ir jų pačių santykius. O ir vėliau B.Pittas su A.Jolie ne kartą pykosi – ir dėl požiūrio į vaikų auklėjimą, ir dėl Brado žalingų įpročių. Taigi užpraeitos savaitės konfliktas lėktuve – tik paskutinis lašas.

Beje, paaiškėjo naujų šio incidento detalių. B.Pittas susikirto su vyriausiuoju įsūniu – 15-mečiu Maddoxu. Dėl ko jie susiginčijo, kol kas nežinoma, tačiau leidinio „The Sun“ korespondentui pavyko išsiaiškinti, kad skandalas prasidėjo dar iki šeimynai įsėdant į lėktuvą, skridusį iš Prancūzijos į Los Andželą, ir truko visą skrydį. Kadangi konfliktas įsižiebė tarptautinėje oro erdvėje, B.Pittui pareikštą kaltinimą smurtavus prieš vaikus pavesta tirti FTB.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.