Naomi Watts po vienuolikos metų išsiskyrė su Lievu Schreiberiu

Holivude – dar vienos skaudžios skyrybos. Skirtingais keliais pasuko aktorė Naomi Watts (47 m.) ir Lievas Schreiberis (48 m.).

Skirtingais keliais pasuko aktorė Naomi Watts ir Lievas Schreiberis.<br>AP nuotr.
Skirtingais keliais pasuko aktorė Naomi Watts ir Lievas Schreiberis.<br>AP nuotr.
Pora išsiskyrė po vienuolikos metų.<br>AP nuotr.
Pora išsiskyrė po vienuolikos metų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 8:21 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:36 PM

Pora kartu praleido vienuolika metų, turi du sūnus – devynerių Alexanderį ir septynerių Samuelį.

Naomi ir Lievas nebuvo savo santykių įteisinę, tačiau bendravo nuo 2005-ųjų.

Jie susipažino filmavimo aikštelėje. Tuomet Lievas buvo tik pradedantis aktorius ir jautėsi tikru nevykėliu.

Režisierius Johnas Curranas 2005-aisiais pakvietė L.Schreiberį vaidinti romantinėje dramoje „Nutapyta“ (1934 metų klasikinės juostos pagal Sommerseto Maughamo romaną perdirbinys), kuri turėjo būti kuriama Kinijoje.

Likus mėnesiui iki išvykimo J.Curranas surinko filmavimo grupę susipažinti. Įžengęs į prirūkytą režisieriaus kontorą Lievas klestelėjo į kėdę ir nužvelgė susirinkusiuosius. Netikėtai aktoriaus kūną užliejo karšta banga, jis iškart suprato – tai meilė iš pirmo žvilgsnio.

Priešais jį sėdėjo smulkaus sudėjimo mėlynakė. Lievas prisiminė, kad ši gražuolė – režisieriaus Davido Lyncho juostos „Malholando kelias“ žvaigždė N.Watts.

Pastebėjusi įdėmų aktoriaus žvilgsnį Naomi atsakė šypsena. Po susitikimo ji pirmoji priėjo prie Lievo: „Tavo akys tikrai žalios? Neįtikėtina. Aš vis žiūriu ir žiūriu – maniau, kad pasirodė.“ Lievas sutriko, o ji tęsė: „Mes negalime išeiti neapsikeitę telefono numeriais.“ Taip jie įsimylėjo vienas kitą.

Filmavimo darbai Pekino ir Šanchajaus apylinkėse sutapo su lietaus sezonu. Sulaukę išeiginių Naomi ir Lievas sėsdavo į autobusą ir dumdavo į senovinį viešbutį „Astor House“. Įsimylėjėliai kiauras paras neišeidavo iš savo kambario – mėgavosi meilės žaidimais. Tiesa, senovinis statinys turėjo vieną trūkumą – medinės perdangos puikiai praleido garsus. Tad kai Naomi ir Lievas aimanuodavo lovoje, jiems piktai belsdavo į visas keturias sienas ar net stuksendavo į grindis.

Naomi buvo pirmoji moteris, kuri tikrai domėjosi Lievo gyvenimu. Ją domino net smulkmenos, o jis su įkvėpimu viską pasakojo. Kai jis iš popieriaus lankstydavo armonikėles, šuniukus ir nykštukus, Naomi iš susižavėjimo pradėdavo ploti rankomis: „Tu neįtikėtinas!“ Lievas suprato, kad Naomi yra ta moteris, su kuria nori turėti vaikų ir būti kartu visą gyvenimą, todėl pasibaigus filmavimui pasiūlė kartu skristi į Los Andželą. Naomi sutiko iškart.

Žinoma, pirmiausia Lievas pasiūlė jai tekėti, bet ji dar dvejojo. Kaip ir Lievas, be tėvo augusi aktorė nenorėjo skubotų santykių. Be to, jos ankstesni meilės romanai su aktoriumi Heathu Ledgeriu ir režisieriumi Stephenu Hokinsu baigėsi skausmingai, todėl ji nebuvo linkusi pasitikėti vyrais.

Atsiradus Naomi Lievo gyvenimas stipriai pasikeitė. Kaip pasirodė, paprasčiausias būdas atkreipti į save dėmesį – tapti žvaigždės draugu. Jam iš karto pasiūlė tapti Amerikos kino meno ir mokslo akademijos nariu, įteikė prestižinę „Tony“ premiją už darbus Brodvėjaus teatro spektakliuose, pasiūlė nedidelį vaidmenį televizijos seriale „CSI kriminalistai“. Be to, jis gavo pasiūlymą dirbti radijo komentatoriumi ir garsinti dokumentinius filmus. 

Prisiminę, kad L.Schreiberis dar ir rašo, Holivudo režisieriai susidomėjo jo scenarijais, pagal juos net pradėjo statyti filmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.