Būrys vaikų garsenybių šeimų nuo skyrybų neišgelbėja

Įprasta manyti, kad daugiavaikės šeimos – tvirčiausios, nes tėvų atsakomybė už vaikus esą padidėja, jei jų daug. Iš tiesų vaikai nesuklijavo dar nė vienos sudaužytos vazos, nesuklijuoja ir byrančios šeimos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Jolie ir B.Pittas mėgo kartoti, kad vaikai – jų santuokos pagrindas.
A.Jolie ir B.Pittas mėgo kartoti, kad vaikai – jų santuokos pagrindas.
M.Gibsono ir R.Moore santuoka truko 26 metus.
M.Gibsono ir R.Moore santuoka truko 26 metus.
Laiminga A.Schwarzeneggerio ir M.Schriver šeima prieš 11 metų.
Laiminga A.Schwarzeneggerio ir M.Schriver šeima prieš 11 metų.
J.Hall niekada neturėjo iliuzijų, kad M.Jaggeris mylės tik ją vieną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Hall niekada neturėjo iliuzijų, kad M.Jaggeris mylės tik ją vieną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
E.Murphy ir N.Mitchell šeima 2003-iaisiais Los Andžele per filmo „Tėvo dienos rūpestis“ premjerą.
E.Murphy ir N.Mitchell šeima 2003-iaisiais Los Andžele per filmo „Tėvo dienos rūpestis“ premjerą.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Oct 9, 2016, 8:29 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:08 AM

Angelina Jolie ir Bradas Pittas

A.Jolie (41 m.) ir B.Pittas (52 m.) – naujausias ir, ko gero, liūdniausias pavyzdys. Sutuoktiniai tvirtina, kad viską daro vaikų labui, tačiau sunku tuo patikėti.

Angelina mano, kad Bradas yra prastas tėvas, galintis griebtis smurto. Jis nelieka skolingas ir aiškiai užsimena apie Angelinos nestabilią psichiką. Tokie kaltinimai nesugebėjimu būti gerais tėvais vargu ar išeis į naudą jų šešiems vaikams, kurių vaikystė ir taip ne iš paprastųjų.

O juk kaip gražiai viskas prasidėjo. Kai B.Pittas susipažino su A.Jolie per kriminalinės komedijos „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimą, jis negalėjo nuslėpti susižavėjimo, kaip ji bendrauja su įsūniu Maddoxu.

„Ji – nuostabi motina!“ – pasakojo draugams. O netrukus prisipažino: jis sutiko moterį, su kuria pasirengęs įgyvendinti seną svajonę – susilaukti „viso mikroautobuso“ vaikų.

Tai paskatino Bradą skirtis su aktore Jennifer Aniston, kuri negalėjo ar greičiau nenorėjo gimdyti.

Per 12 metų, kuriuos praleido kartu, Bradas ir Angelina įsivaikino dar du vaikus – Zaharą bei Paxą Thieną ir susilaukė trijų: Shiloh, Knoxo ir Vivienne.

Sutuoktiniai visąlaik tvirtino, kad vaikai – jų santykių pagrindas. Būtent dėl jų, kaip teigė Bradas ir Angelina, jie užpernai susituokė. Ir štai dabar viskas eina šuniui ant uodegos.

Melas Gibsonas ir Robyn Moore

Aktorius M.Gibsonas (60 m.) – „drąsiausias“ iš daugiavaikių tėvų, kurie ryžosi skyryboms. Juk jo žmona Robyn pagimdė net septynis vaikus.

Beje, Melas turėjo pasiteisinimą: jis spėjo juos užauginti. Kol baigėsi skyrybų procesas, jo dukrai Hannah jau buvo 31 metai, o jauniausiajam Thomui – beveik trylika. Be jų, Gibsonai turi dar penkis sūnus: Edwardą, Christianą, Williamą, Louisą ir Milo.

Būsimą žmoną Robyn M.Gibsonas pirmą kartą išvydo praėjusio amžiaus aštuntojo dešimtmečio pabaigoje, kai filmavosi juostoje „Pašėlęs Maksas“. Tuo metu Robyn buvo kukli medicinos sesuo odontologijos kabinete, o jis – šlovės siekiantis aktorius.

26 metus trukusi santuoka atlaikė daugybę išmėginimų, net išbandymą šlove, tačiau žlugo Melo gyvenime atsiradus rusų pianistei Oksanai Grigorjevai. Suaugę aktoriaus vaikai buvo šokiruoti – juk Oksana tik šiek tiek vyresnė už Hannah.

Ryžęsis nutraukti santuoką Melas pasirodė itin dosnus – sutiko Robyn sumokėti 400 mln. JAV dolerių kompensaciją. Dėl to poros skyrybos pateko į Holivudo istoriją kaip brangiausios.

Eddie Murphy ir Nicole Mitchell

Aktorius E.Murphy (55 m.), kuris šįmet susilaukė kūdikio su dabartine drauge Paige Butcher (37 m.), sugebėjo įsitaisyti pulką vaikų su žmona N.Mitchell (48 m.).

Per 13 metų porai gimė penkios atžalos: Bria, Mylesas, Shayne, Zola ir Bella. Vis dėlto tai nesutrukdė jiems nutraukti santuokos, kuri atrodė itin tvirta.

Poros vestuvės 1988-aisiais pritrenkė prabanga. Tarp 500 svečių buvo daugybė žvaigždžių: Bruce’as Willisas, Demi Moore, Nastassja Kinski, Prince’as, Queen Latifah.

E.Murphy žavėjosi mylimosios grožiu, protu ir gebėjimu būti puikia motina. Nicole išties buvo nepriekaištinga žmona ir motina, be to, dėl Eddie ir vaikų paaukojo modelio karjerą. O štai E.Murphy nešvaistė laiko veltui: ne tik filmavosi, bet ir mezgė romanus vos ne su kiekviena ekrano partnere.

Vieną gražią dieną E.Murphy žmonai baigėsi kantrybė ir ji padavė skyrybų prašymą. Kurį laiką Eddie, apsvaigęs nuo laisvės, buvo pamiršęs vaikus, tačiau pastaruoju metu su jais praleidžia nemažai laiko.

Neseniai visą būrį vaikų, savaime suprantama, išskyrus keturių mėnesių dukterį Izzy, E.Murphy pakvietė į savo naujausio filmo „Virėjas“ premjerą.

Mickas Jaggeris ir Jerry Hall

Iki tos akimirkos, kai nutarė skirtis, roko muzikantas M.Jaggeris (73 m.) ir aktorė bei modelis J.Hall (60 m.) susilaukė keturių vaikų. Vis dėlto ne skyrybos tapo svarbiausia Jerry problema: nusprendusi nutraukti santykius moteris sužinojo, kad neturi teisės vadintis Micko žmona.

M.Jaggeris ir J.Hall susipažino 1977 metais ir jau po kelių mėnesių apsigyveno kartu. Kai po 13 metų jie sumanė linksmai susituokti Balyje, jau turėjo du vaikus – Elizabeth ir Jamesą. Vėliau gimė Georgia ir Gabrielis.

M.Jaggeris niekada nemokėjo būti ištikimas vienai moteriai, o kartą net pasigyrė permiegojęs su tūkstančiu gražuolių.

J.Hall neturėjo iliuzijų, kad vyras mylės ją vieną, ir iki tam tikros ribos į nuklydimus žiūrėjo pro pirštus. Situacija pasikeitė, kai paaiškėjo, kad brazilų modelis Luciana Gimenez Morad laukiasi Micko kūdikio. Pažeminta Jerry pareikalavo skyrybų.

Tuomet ir paaiškėjo, kad pora negali išsiskirti, nes, remiantis JAV įstatymais, niekada oficialiai nebuvo susituokusi.

22-ejus šeiminio gyvenimo metus M.Jaggerio advokatai įvertino 10 mln. JAV dolerių. Jerry, kuri ir pati per visus tuos metus nemažai uždirbo, tai greičiau buvo ženklas, kad M.Jaggeris pripažįsta kaltę ir nori ją išpirkti.

Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Schriver

Buvęs Kalifornijos gubernatorius A.Schwarzeneggeris (69 m.) daug metų pagrįstai didžiavosi esąs pavyzdingas tėvas.

Moterį iš įtakingo Kennedy klano M.Schriver (60 m.) vedęs Geležinis Arnis sąžiningai auklėjo keturis vaikus: Katherine, Christiną, Patricką ir Christopherį.

Žinoma, sklandė gandų, kad Arnoldas rezga meilės romanus, bet nusikaltimo vietoje nebuvo sučiuptas. Tačiau, kaip sakė kitas amerikiečių politikas, „negalima apgaudinėti visų ir visada“. Arnis sudegė, kai susidėjo su namų darbininke Patricia Baena, žavinčia karštu Lotynų Amerikos temperamentu.

Netrukus P.Baena pagimdė Josephą. A.Schwarzeneggeris tvirtino nė nenutuokęs apie tėvystę, bet paaugęs berniukas tapo panašus į jį kaip du vandens lašai.

Istorija iškilo viešumon, kai Josephui sukako 14 metų ir Patricia kartą atsivedė sūnų į Schwarzeneggerių namus. Maria netruko pastebėti, kad jis – jauno Arnio kopija. Atkakliai klausinėja Patricia pripažino turėjusi intymių santykių su Arnoldu, o įsiutusi Maria pareikalavo skyrybų.

A.Schwarzeneggerį apėmė neviltis: jis nuoširdžiai mylėjo žmoną ir vaikus. Vyras viešai atgailavo, meldė atleidimo, graužėsi, kad savo rankomis sugriovė tai, kas brangiausia. Viskas buvo veltui – jam teko išsikelti iš šeimos namų.

Beje, nors sutuoktiniai dar 2011 metais paskelbė nutraukę santuoką, skyrybos neįformintos iki šiol. Taigi formaliai A.Schwarzeneggerį galima laikyti vedusiu vyru.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.