Buvęs apsaugininkas atskleidė didžiausią A. Jolie ir B. Pitto baimę

Buvęs Holivudo aktorių, sutuoktinių Brado Pitto ir Angelinos Jolie apsaugininkas atskleidė naujų įdomių faktų. Pasirodo, pora nuolat baimindavosi, kad kas nors pagrobs jų vaikus ir prašys išpirkos.

B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie su vaikais.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-10-17 15:43, atnaujinta 2017-05-10 17:52

Buvęs britų kariuomenės karininkas Markas Billinghamas 18 mėnesių dirbo pagrindiniu garsenybių poros 6 atžalų apsaugininku. Jis atskleidė, kad apsaugoti Pittų vaikams buvo taikomos veiksmingiausios apsaugos priemonės kaip itin svarbiems asmenims.

Remiantis leidiniu „The Sun“, M.Billinghamas sakė: „Labiausiai Angelina ir Bradas buvo susikoncentravę į baimę dėl vaikų pagrobimo – viskas dėl pinigų.“ Tad Holivudo pora dėl savo vaikų 15-mečio Maddoxo, 12-mečio Paxo, 11 metų Zaharos, 10-metės Shiloh ir 8-erių dvynių Vivienne ir Knoxo saugumo buvo tiesiog pamišę.

Tačiau savo apsaugininku 52-ejų B.Pittas ir 41-erių A.Jolie itin pasitikėjo. Jis galėjo pasiimti su savimi vaikus kur tik norėjo. Kita vertus, dabar jau buvusi galingiausia Holivudo pora arti savo vaikų prileisdavo tikrai ne visus žmones.

„Netgi kai norėdavau kartu pasiimti kelis papildomus žmones, jie nesvarstydavo galimybės leisti kam nors prisigretinti prie vaikų. Netgi papildomi apsaugininkai turėjo vaikus stebėti per atstumą, bet jokiu būdu jų neliesti“, – aiškino buvęs apsaugininkas.

Ponas Billinghamas per savo darbo mėnesius su šešiais vaikais praleido tiek laiko, kad ėmė jaustis tarsi jų tėvas.

Šis garsus žvaigždžių apsaugininkas yra saugojęs tokias žvaigždes kaip Russelas Crowe'as, Seanas Pennas ir Tomas Cruise'as. Nemaža jėgų vyrui teko atiduodi ir saugant pačius A.Jolie bei B.Pittą nuo įvairiausių persekiotojų.

Buvęs poros apsaugininkas prisiminė vieną atvejį, kuris šiek tiek priminė Johno Lennono žmogžudystę 1980-aisiais.

Kartą A.Jolie filmavosi vienoje masinėje scenoje, kur visi plačiai šypsojosi, išskyrus vieną vyrą, kuris atrodė piktai. Po poros dienų, kai A.Jolie vyko iš filmavimo aikštelės, tas pats vyras atbėgo iš paskos prašyti žvaigždės autografų ant nuotraukų. Žvaigždė jau buvo besiruošianti lipti iš automobilio ir pasirašyti gerbėjui, tačiau buvo sulaikyta apsaugininko. Nuotraukas jis pats paėmė ir padavė A.Jolie. O pamačiusi šias nuotraukas aktorė buvo šokiruota, kokie asmeniški tie jos kadrai buvo.

Pasak apsaugininko, tada vyras netrukus pabėgo, tačiau ir toliau bandė persekioti A.Jolie. Vėliau buvo suimtas. Pasirodo, šis maniakas jau kurį laiką sekiojo paskui keliaujančią Holivudo aktorę.

Tačiau dar įdomesnis faktas, kad B.Pittą reikėjo saugoti net labiau už jo gražuolę žmoną.

„Žmonės mylėjo ją, bet nekentė jo. Tad saugoti porą buvo tikras iššūkis“, – aiškino vyras.

Pats 6 vaikus auginantis vyras galiausiai turėjo atsisakyti šio intensyvaus darbo, nes tiesiog nebeturėjo laiko gyventi savo asmeninį gyvenimą. Per 17 darbo mėnesių jis tik 6 savaites praleido savo namuose.

„Niekada neturėjau privataus gyvenimo ir buvau tiesiog pervargęs“, – sakė jis, kartais dar dirbantis šioms žvaigždėms kaip laisvai samdomas apsaugininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.