Jimas Carrey pateikė savo versiją: nusižudžiusi jo mylimoji – ne šventoji

Aktorių Jimą Carrey jo buvusios draugės Cathrionos White mama Brigid Sweetman su Cathrionos vyru Marku Burtonu kaltina padėjus jai nusižudyti.

J.Carrey.<br>Scanpix nuotr.
J.Carrey.<br>Scanpix nuotr.
J.Carrey su Cathriona 2012-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
J.Carrey su Cathriona 2012-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 12:12 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:53 PM

Šiuo metu komikui iškeltos net dvi bylos dėl Cathrionos mirties. Šių metų rugsėjį J.Carrey paduotas į teismą už tai, kad jis, kaip teigiama, prisistatęs išgalvota pavarde parūpino vaistinių preparatų savo buvusiai merginai, kuri pernai mirė nuo vaistų perdozavimo, o vėliau esą stengėsi nuslėpti savo sąsajas su jos savižudybe. Tuo jį kaltina Cathrionos buvęs sutuoktinis, su kuriuo ji nebuvo oficialiai išsiskyrusi.

Cathrionos mama Bridid aktorių kaltina apkrėtus jos dukrą lytiškai plintančiomis ligomis. Neva dėl to jos dukra ir nusižudė.

Paskutiniame teisme B.Sweetman išliejo nuoskaudą. Ji tikino, kad aktoriui turėtų būti gėda dėl jo elgesio su jos dukra. Moteris įsitikinusi, kad Jimas užkrėtė Cathrioną lytiškai plintančiomis ligomis. Tiesa, kokiomis – neįvardino.

Pats J.Carrey teismui detaliai papasakojo apie santykius su Cathriona. Aktorius pareiškime išdėstė, kad buvusi mylimoji jam nuoširdžiai rūpėjo, tačiau jų santykiai, kaip ir daugumos, bangavo. Jimas teigė išlaikęs iš Airijos kilusią makiažo meistrę C.White: mokėdavęs už jos būstą, duodavęs pinigų.

Komikas patikino, kad šeimą su ja jis bijojęs kurti, nors ši to ir norėjo. Anot jo, jis bijojo, kad Cathriona gali būti deportuota į Airiją.

Tiesa, būtent dėl legalaus gyvenimo Amerikoje Cathriona jau buvo ištekėjusi už M.Burtono, nors tuo metu ir susitikinėjo su J.Carrey.

„Buvau nustebęs, kai sužinojau, kad 2013 metų sausį Cathriona ištekėjo Las Vegase už Marko Burtono. Tą ji padarė dėl žalios kortelės. Nors tuo pat metu ji susitikinėjo ir su manimi“, – teigė aktorius.

J.Carrey neigė jam metamus kaltinimus, esą jis Cathrioną užkrėtė lytiniu keliu plintančiomis ligomis.

„Paprastai Cat buvo labai miela, tačiau tomis akimirkomis, kai jausdavosi atstumta ar liūdna, galėdavo prikalbėti baisiausių dalykų ir padaryti tikrų nesąmonių. Nepaisant liūdnos ir audringos mūsų pirmųjų santykių pabaigos, Cat ir aš nusprendėme viską pamiršti ir pabandyti iš naujo. Prasidėjo naujas santykių etapas. Tie dešimt mėnesių buvo nuostabiausi mano gyvenime“, – apie 2014 metais atnaujintus santykius teigė J.Carrey.

2015 metų rugsėjį pora pradėjo nesutarti ir Cathriona išsikraustė.

Komiko teisininkai tikina, kad šios bylos prieš J.Carrey tėra B.Sweetman noras pasipelnyti. Mat ši 2015 metais jau prašė J.Carrey jai nupirkti namus. Aktorius nesutiko ir Cathrionos mama dar labiau įširdo.

Teismui J.Carrey patvirtino dėl nugaros traumos tuo metu vartojęs stiprius skausmą malšinančius vaistus. Tačiau jis tikino, kad kartu apsigyvenus mylimajai, vaistų namie nebelaikė.

Pareiškimo pabaigoje jis aprašo šoką, kurį patyrė sužinojęs, kad buvusi mylimoji mirė ir teigia jos gedintis iki šiol.

Teismui aktorius pateikė savo ir Cathrionos bendrų nuotraukų, susirašinėjimą su jos motina, paskutines Cathrionos žinutes bei jos atsisveikinimo laišką. J.Carrey pabrėžia, kad atsisveikinimo laiške nė žodžiu neužsimenama apie lytiniu keliu plintančias ligas, dėl kurių, anot Cathrionos motinos, ši ir nusižudė.

Tuo tarpu B.Sweetman advokatas išvadino komiką pasibjaurėtinu, nesąžiningu ir sukčiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.