Performansas: Shią LaBeoufą moteris prievartavo jo draugės akyse

Holivudo aktorius Shia LaBeoufas (30 m.) vedė savo išrinktąją Mią Goth (23 m.), kurios akivaizdoje prieš porą metų buvo išprievartautas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Goth ir Sh.LaBeoufas susipažino prieš trejus metus filmuodamiesi erotinėje dramoje „Nimfomanė“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Goth ir Sh.LaBeoufas susipažino prieš trejus metus filmuodamiesi erotinėje dramoje „Nimfomanė“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 1, 2016, 4:31 PM, atnaujinta May 9, 2017, 7:44 PM

Pirmadienį garsenybių tinklalapis MTZ tiesiogiai iš Las Vegaso transliavo „Transformerių“ žvaigždės Sh.LaBeoufo ir jo kolegės M.Goth vestuves.

Ceremonija vyko teminėmis vestuvėmis garsėjančioje koplyčioje „Viva Las Vegas“. Ją vedė dainininko Elvio Presley kostiumą vilkintis žmogus.

Britų aktorė M.Goth su Sh.LaBeoufu susipažino 2013 metais Larso von Triero dramos „Nimfomanė“ filmavimo aikštelėje. Pora vaidino keliose bendrose erotinėse scenose.

Dėl naujos mylimosios Shia išsiskyrė su stiliste Karolin Pho, su kuria artimai bendravo kelerius metus.

Prieš porą metų Sh.LaBeoufas surengė performansą – vienoje galerijoje penkias dienas sėdėjo tylėdamas, o lankytojai galėjo jam sakyti ir daryti ką panorėję.

Viena moteris, kuri atėjo į galeriją lydima vaikino, nutarė pasimylėti su keistą akciją surengusiu aktoriumi.

„Ji mane išprievartavo, – vėliau aiškino Sh.LaBeoufas. – Tai įvyko stebint šimtams žmonių. Paskui ji nuėjo pas savo draugą, kuris, manau, turėjo jaustis įskaudintas.

Mia taip pat tai matė. Ji prašė manęs pasiaiškinti, bet aš negalėjau kalbėti, tad mudu sėdėjome tylėdami ir išgyvendami patirtą traumą. Tai buvo sunkiausia performanso dalis.“

Holivudo išsišokėliu vadinamas Sh.LaBeoufas ne kartą buvo įkliuvęs teisėtvarkos pareigūnams dėl to, kad būdamas girtas elgėsi chuliganiškai.

Aktorius garsėja ir keistu elgesiu renginiuose. 2014-aisiais Berlyno kino festivalyje jis raudonuoju kilimu žengė ant galvos užsimaukšlinęs popierinį maišelį.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?