Dėl B. Pitto skyrybų kaltinta M. Cotillard papasakojo, koks jis lovoje

Aktorė Marion Cotillard (41 m.), kurią įtarė turėjus romaną su Bradu Pittu (52 m.) romantinio trilerio „Sąjungininkai“ filmavimo aikštelėje, prisipažino, kas iš tiesų vyko kuriant filmą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Aktoriai M.Cotillard ir B.Pittas per filmo „Sąjungininkai“ premjerą.<br>Scanpix nuotr.
Aktoriai M.Cotillard ir B.Pittas per filmo „Sąjungininkai“ premjerą.<br>Scanpix nuotr.
Aktoriai M.Cotillard ir B.Pittas per filmo „Sąjungininkai“ premjerą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktoriai M.Cotillard ir B.Pittas per filmo „Sąjungininkai“ premjerą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2016-11-26 20:40, atnaujinta 2017-04-17 01:18

Dar neseniai M.Cotillard skundėsi pavargusi nuo klausimų apie savo vaidmenį B.Pitto ir Angelinos Jolie skyrybų istorijoje, t. y. visomis išgalėmis jį neigė, tačiau naujo filmo „Sąjungininkai“ reklamos kampanija privertė prancūzų aktorę, nors ir netiesiogiai, grįžti prie žiniasklaidos pamėgtos temos.

Per premjerai skirtą spaudos konferenciją Los Andžele Marion atsakė į nepatogius, netgi dviprasmius klausimus. Pirmiausia žurnalistai pasiteiravo, koks B.Pittas lovoje.

Kaip aiškino aktorė, vaizduoti karštą aistrą su partneriu, kuriam iš tikrųjų nejauti tokių jausmų, ne taip jau smagu, kaip gali pasirodyti. Filmuodamasi su Bradu atvirose intymiose scenose, Marion jautėsi nepatogiai ir nenatūraliai. Ypač sunkiai sekėsi scena, kurioje jos herojė ir B.Pitto personažas aistringai mylisi ant užpakalinės automobilio sėdynės aplinkui siaučiant smėlio audrai.

„Mus išgelbėjo tai, kad ilgai repetavome tą sceną, be to, scenaristai labai aiškiai nurodė visus judesius: ką ir kaip turime daryti. Taigi mums beliko visa tai išmokti, kad laisvai jaustumės kadre. Kai tiksliai žinai, kaip judės tavo kūnas, gali ramiai vaidinti ir susitelkti į personažo emocijas, o ne paniškai galvoti, kur statyti koją ir ką toliau daryti. Tačiau vis tiek jautėmės keistai ir ilgai nervingai juokėmės, kol galėjome pradėti filmuoti“, – pasakojo M.Cotillard apie tą epizodą.

Jų bendro darbo su B.Pittu rezultatas pasirodė toks įtikinamas, kad, pasirodžius pirmiesiems kadrams iš filmavimo aikštelės, pasklido gandai apie tikrą jų romaną. Kaip tvirtino interneto svetainės Pagesix.com šaltiniai, buvo prieita net iki to, kad A.Jolie neva pasamdė privatų detektyvą išsiaiškinti, kas iš tiesų vyksta filmavimo aikštelėje. Kai paaiškėjo apie B.Pitto ir A.Jolie skyrybas, daug kas palaikė M.Cotillard žvaigždžių šeimos griūties kaltininke.

M.Cottillard netgi buvo priversta paskelbti oficialų romano su B.Pittu paneigimą ir sykiu pranešti, kad ji laukiasi kūdikio nuo savo gyvenimo draugo Guillaume‘o Canet.

Filmui „Sąjungininkai“ šis triukšmas išėjo tik į naudą, o norinčiųjų pamatyti Roberto Zemeckio dramą, kurioje Marion vaidina nacių šnipę, o Bradas – Amerikos žvalgybos agentą, jau dabar marios.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.