Mariah Carey laiminga Havajuose su 13 metų jaunesniu mylimuoju

Amerikiečių dainininkė Mariah Carey (46 m.) šiuo metu ypač traukia tam tikros visuomenės grupės dėmesį. Net ne tų, kurie domisi skyrybomis: popscenos deivė nutraukė sužadėtuves su Australijos milijardieriumi Jamesu Packeriu. O tų moterų, kurių mylimieji keliolika metų už jas jaunesni.

Mariah Carey šiuo metu laiminga su savo šokėju Bryanu Tanaka.<br>Instagram nuotr.
Mariah Carey šiuo metu laiminga su savo šokėju Bryanu Tanaka.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 4:09 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:19 AM

M.Carey įsimylėjusi 13 metų jaunesnį savo komandos šokėją Bryaną Tanaką (33 m.). Jei dar iki šiol buvo abejonių, jas išsklaidė poros atostogos Havajuose. Mariah ir Bryanas vandenyje šėlo lyg paaugliai, aistringai glėbesčiavosi. Dainininkė čia atvyko, nes koncertavo, egzotiškame krašte su šeima ji atšventė ir Padėkos dieną.

Skeptikai turi savo nuomonę – vyras tiesiog nori pasinaudoti galimybe atkreipti dėmesį. Nesvarbu, kokiu būdu – tai dažniausiai vis tiek atneša naudos. Pavyzdžiui, buvęs dainininkės Jennifer Lopez (47 m.) vos ne perpus jaunesnis šokėjas 29 metų Casperas Smartas dėl santykių su įžymybe gavo nemažai pasiūlymų filmuotis kine.

Aptarinėjama ir putli M.Carey figūra, kuri neva neturėtų būti patraukli jaunam vyrui. Tačiau kol kas visa nubraukia laime švytintis dainininkės veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.