13 metų jaunesnį šokėją įsimylėjusi Mariah Carey nevaržo savo aistros

Amerikiečių dainininkė Mariah Carey (46 m.) nemėgsta vienatvės. Neseniai sužadėtuves su Australijos milijardieriumi Jamesu Packeriu nutraukusi garsenybė dabar širdį atidavė savo komandos šokėjui Bryanui Tanakai (33 m.).

Mariah Carey širdį atidavė savo komandos šokėjui Bryanui Tanakai.<br>ViDA Press nuotr.
Mariah Carey širdį atidavė savo komandos šokėjui Bryanui Tanakai.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 6:15 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:05 AM

Havajuose besiilsinti pora dūko bangose tarytum paaugliai. M.Carey ignoravo paplūdimyje buvusius paparacus ir noriai demonstravo šiltus jausmus savo komandos šokėjui. Mariah ir Bryanas šoko, aistringai glėbesčiavosi, apipylė vienas kitą bučiniais.

Neišmušė garsenybės iš vėžių ir tai, kad jiems šėlstant Mariah krūtys krito iš maudymosi kostiumėlio. Dainininkė vis taisėsi drabužėlį, bandydama paslėpti krūtinę.

Nepaisant to, kad naują meilę suradusi M.Carey švyti iš džiaugsmo, žmonės jau plaka liežuviais, kad B.Tanaka tik naudojasi dainininke, norėdamas išgarsėti. Aptarinėjama ir putli M.Carey figūra, kuri neva neturėtų būti patraukli jaunam vyrui.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad M.Carey ir J.Packeris išsiskyrė prieš penkias savaites. Skaudžias skyrybas Mariah ištverti padėjo jos buvęs vyras Nickas Cannonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.