Filipo Kirkorovo dukters gimtadienio proga dovaną įteikė ir Ala Pugačiova

Rusijos žvaigždė Filipas Kirkorovas (49 m.) moka rengti karališkas šventes. Jis ne tik pats visuomet efektingai atrodo ant scenos, yra atidus artimiesiems. Lapkričio 26 dieną F.Kirkorovo dukrai Alai Viktorijai suėjo penkeri metai, ta proga buvo surengtas pasakiškas banketas.

Filipas Kirkorovas dievina savo dukrą. Kairėje mergaitė aprengta dovanotais prabangiais rūbais. Kailiu puošta suknelė gauta nuo Alos Pugačiovos, paltas ir kepurė – nuo bičiulio verslininko.<br>Instagram nuotr.
Filipas Kirkorovas dievina savo dukrą. Kairėje mergaitė aprengta dovanotais prabangiais rūbais. Kailiu puošta suknelė gauta nuo Alos Pugačiovos, paltas ir kepurė – nuo bičiulio verslininko.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2016, 5:53 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:56 AM

„Švenčiame pirmą jubiliejų pačios jauniausios mūsų šeimos atžalos“, – pasidalijo „Instagram“ paskyroje džiaugsmu estrados žvaigždė.

Nuotraukomis iš šventės dalijosi ir garsūs svečiai – Jana Rudkovskaja, Andrejus Malachovas, Anželika Agurbaš. Ala Viktorija gimė vienoje Jungtinių Amerikos Valstijų klinikų, ją išnešiojo surogatinė motina. Kaip ir ketverių metų dainininko sūnų Martiną. Tačiau sklinda gandai, kad vaikų motina – Ukrainos verslininkė Natalija Jefremova, pati jau turinti suaugusį sūnų. Tiesiog moteris nenori būti viešumoje. Kita versija – kad vieno iš vaikų motina yra dainininko gerbėja.

Bet kokiu atveju vaikams nieko netrūksta, nebent gulbės pieno. F.Kirkorovas labai laimingas sulaukęs dukters, karts nuo karto vis užsimena, kad mergaitė labai panaši į jo motiną Viktoriją.

F.Kirkorovą labai palaiko buvusi žmona Rusijos estrados karalienė Ala Pugačiova. Jiedu buvo vedę nuo 1994 m. iki 2005 m. Tradiciškai A.Pugačiova atsiunčia itin prabangių dovanų buvusio vyro vaikams. Šįkart viena jų – kailiu puošta suknelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.