Iš ligoninės paleistas Kanye Westas pasuko ne namo

Amerikiečių reperis Kanye Westas (39 m.) Los Andžele išleistas iš ligoninės „UCLA Medical Center“, kurioje praleido daugiau nei savaitę. Tačiau jis pasuko ne į šeimos namus. Jo žmona verslininkė, amerikiečių realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (36 m.), kaip teigia artimi porai šaltiniai, kol kas tiesiog vengia su vyru likti vienumoje. Sutikdama vyrą ji pagalbon pasitelkė savo seseris.

Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 5:25 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:48 AM

Be to, moteris baiminasi dėl judviejų vaikų – trejų metų dukters North ir vienuolikos mėnesių sūnaus Sainto.

Šiuo metu vyras gydosi ambulatoriškai.

Kol reperis buvo ligoninėje, pasklido gandas, kad K.Kardashian išsikraustė su vaikais pas motiną Kris Jenner. Tačiau tai buvo tik laikina viešnagė.

Nors garsioji pora pastaruoju metu itin nesutaria, Kim palaiko savo vyrą ir juo rūpinasi. K.Westas šiuo metu apsistojęs viename iš šeimai priklausančių būstų, sutiko su šia sąlyga, nes ir šiaip porai tekdavo pabūti atskirai, nes kiekvienas turi labai daug veiklos versle.

Ligoninėn K.Westas pateko skandalingai: lapkričio 19-ąją per koncertą JAV mieste Sakramente valandą į sceną pavėlavęs reperis po vos kelių dainų pradėjo į šuns dienas dėti savo gerus pažįstamus – muzikos žvaigždžių porą Beyonce ir Jay-Z. Buvo ir kitų bjaurių pareiškimų, po kurių koncertas ir net visas turas nutrauktas, o reperis išvežtas į ligoninę dėl nervinio išsekimo.

Muzikantą žurnalas „Time“ pernai išrinko į įtakingiausių pasaulio žmonių šimtuką.

Pagal parduotų įrašų skaičių K.Westas – vienas populiariausių visų laikų atlikėjų. Vien skaitmeniniai jo kūrinių įrašai parduoti daugiau nei 100 milijonų egzempliorių tiražu.Jo kolekcijoje – 21 prestižinių „Grammy“ apdovanojimų statulėlė. Daugiau, nei yra laimėję Michaelas Jacksonas, Paulas McCartney ar Stingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai