72 metų aktorių Danny DeVito dėl neištikimybės palieka žmona

Po daugiau nei 30 metų trukusios šeiminės laimės komedijų aktorius Danny DeVito (72 m.) nutarė gyvenimą paįvairinti blondinės glėbyje. Sutuoktinė pareikalavo skyrybų.

Aktoriai D.DeVito ir R.Perlman užaugino tris vaikus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktoriai D.DeVito ir R.Perlman užaugino tris vaikus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 6, 2016, 2:33 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:19 AM

Danny su žmona Rhea Perlman (68 m.) laikomi viena tvirčiausių Holivudo porų – jie susituokę jau 34 metus. Per ilgą santuokinį gyvenimą pora užaugino tris vaikus, kurie seniai ir patys jau tapę tėvais: pirmagimei Lucy – 33-eji, Grace – 31 metai, o sūnui Danieliui – 29-eri.

Ilgai Danny ir Rhea buvo visiškai laimingi, bet prieš ketverius metus santuoką ištiko krizė. Tuomet Danny įsimylėjo gerokai jaunesnę partnerę, su kuria vaidino spektaklyje „Sushine Boys“.

D.DeVito, nors ir nėra įspūdingos išvaizdos (ūgis – 1 m 47 cm), visada sekėsi su moterimis. Vis dėlto iki tos nelemtos istorijos jo nė karto nepavyko pričiupti sukančio į kairę. Aktoriui prireikė nemažai pastangų, kad įkalbėtų žmoną sugrįžti. Ji atleido jam tik po pusmečio.

Ir štai šįmet Danny vėl užmezgė romaną – šįkart su blondine 33-ejų Sandra Seeling, „Evolution International Film Festival“ direktore.

Kai jų bendros nuotraukos pasirodė žiniasklaidoje, Rhea nutarė: daugiau neraudonuos dėl nebejauno sutuoktinio žygių.

Nors žinia apie jos ketinimus pateko į viešumą tik dabar, sutuoktiniai jau kurį laiką gyvena atskirai. Jie net suspėjo už 28 mln. JAV dolerių parduoti savo šeimos namą Beverli Hilse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.