Grupės „Aerosmith“ lyderis veda. Išrinktoji jaunesnė už jį 40 metų

Roko legendos ima iš gyvenimo viską, kas tik įmanoma. Britų grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris (73 m.) turės aštuntą vaiką, o jo kolega iš amerikiečių grupės „Aerosmith“ Stevenas Tyleris rengiasi vestuvėms.

S.Tyleris ir jo būsimoji žmona A.A.Preston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
S.Tyleris ir jo būsimoji žmona A.A.Preston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 3:49 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:03 AM

Gandai apie 68 metų solisto ir jo 28 metų asistentės Aimee Ann Preston sužadėtuves pasklido po to, kai pora apsilankė renginyje „Hospitality Committee For United Delegations Ambassadors' Ball“ Niujorke. Ant merginos rankos spindėjo žiedas su briliantais, kurio ji nė neketino slėpti nuo žurnalistų.

Apie S.Tylerio ir A.A.Preston romaną pradėta kalbėti prieš dvejus metus, kai juodu buvo pastebėti vaikščiojantys apsikabinę Niujorke. Šiais metais jie kartu ėmė rodytis viešumoje.

Įsimylėjėlių visai netrikdo 40 metų amžiaus skirtumas. Beje, muzikanto mylimoji 10 metų jaunesnė už jo vyriausią dukterį – aktorę Liv Tyler.

Anksčiau S.Tyleris buvo vedęs du kartus – nuo 1978 iki 1987 m. modelį Cyrindą Foxe, kuri pagimdė dukterį Mią, nuo 1988 m iki 2006 m. – dizainerę Teresą Barick, su kuria susilaukė dukters Chelsea ir sūnaus Tajo. Be to, S.Tyleris turėjo romaną su dainininke Bebe Buell, kuri 1977 m. pagimdė dukterį Liv.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.