Už atsisakymą apsinuoginti Amber Heard gresia milijoninė bauda

Buvusiai Johnny Deppo (53 m.) žmonai aktorei Amber Heard (30 m.) už aukštus moralinius principus gali tekti sumokėti net 10 milijonų JAV dolerių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

AFP nuotr.
AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 7, 2016, 12:08 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:07 AM

Vos prieš kelis mėnesius baigėsi skandalingas J.Deppo ir A.Heard skyrybų procesas, o aktorei vėl gresia teismas. Šį kartą ieškinį padavė kriminalinio trilerio „Londono laukai“ prodiuseriai Christopheris Hanley ir Jordanas Gertneris.

Filmo kūrėjai kaltina aktorę ir modelį sabotavus filmavimą ir neįvykdžius sutarties sąlygų – ji atsisakė apsinuoginti prieš kamerą ir vaidinti intymiose scenose.

„A.Heard skaitė scenarijų ir suprato vaidmens esmę – filme buvo numatyta nešvankybių, provokacijų ir scenų, kuriose ji turėjo vaidinti apsinuoginusi“, – teigiama ieškinyje. Prodiuserių nuomone, A.Heard sąmoningai vengė tokių scenų ir įkalbėjo filmo režisierių Matthew Culleną jas išmesti iš scenarijaus, baimindamasi susigadinti reputaciją. Kino kūrėjai pasiryžę iš Holivudo aktorės išieškoti 10 milijonų dolerių.

Galbūt prodiuseriai įširdo dar ir todėl, kad po premjeros Toronto kino festivalyje kritikai sumalė „Londono laukus“ į miltus, filmas taip ir nepasirodė kino teatruose.

A.Heard išpopuliarino komiška drama „Romo dienoraštis“ (2011 m.). Ją kuriant aktorė susipažino su J.Deppu ir nuviliojo jį nuo šeimos.

2015-ųjų vasarį pora susituokė, o jau 2016-ųjų gegužę A.Heard padavė skyrybų prašymą, kaltindama vyrą smurtavimu ir girtavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.