44 metais jaunesnė Micko Jaggerio mylimoji pagimdė jam kūdikį

„Rolling Stones“ žvaigždė Mickas Jaggeris (73 m.) aštuntą kartą tapo tėvu. Jo mylimoji balerina Melanie Hamrick (29 m.) ketvirtadienį pagimdė berniuką.

Micko Jaggerio mylimoji Melanie pagimdė sūnų.<br>Scanpix ir ViDA Press nuotr.
Micko Jaggerio mylimoji Melanie pagimdė sūnų.<br>Scanpix ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 8:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:45 PM

„Melanie Hamrick ir Micko Jaggerio sūnus šiandien gimė Niujorke. Abu tėvai jaučiasi palaiminti.

Mickas buvo ligoninėje, kai gimė kūdikis. Motina ir naujagimis jaučiasi puikiai. Šiuo metu mes prašome žiniasklaidos gerbti šeimos privatumą“, – sakoma muzikanto atstovų išplatintame pranešime.

Ketvirtadienį gimęs jauniausias M.Jaggerio sūnus yra net jaunesnis už rokerio proanūkę.

Amerikiečių baleto šokėja, kuri šoko „American Ballet Theatre“ Niujorke, su „The Rolling Stones“ lyderiu susitikinėja pastaruosius dvejus metus. Mickas ir Melanie pirmą kartą gandus apie savo romaną išprovokavo 2014-ųjų birželį, vos trys mėnesiai po to, kai nusižudė jo draugė, mados dizainerė L'Wren Scott.

Mickas jau turi septynis vaikus su keturiomis kitomis moterimis, tarp jų – keturis vaikus su buvusia ilgamete partnere, supermodeliu Jerry Hall.

M.Jaggeris tėvu tapo 1970 metais, kai dainininkė Marsha Hunt pagimdė Karis Jagger, kuriai dabar – 45-eri. Po metų jo tuometinė žmona Bianca Jagger pagimdė Jade, kuriai dabar 44-eri.

Tada iš partnerystės su J.Hall gimė Lizzy, dabar – 32-ejų, Jamesas, 30-ies, Georgia May, 24-erių, Gabrielis, 18-os. Dar yra 17-metis Lucas Jaggeris, kurio motina yra Luciana Gimenez Mora.

M.Jaggeris taip pat turi penkis vaikaičius, o 2014-aisiais tapo proseneliu, kai Jade Jagger 21 metų duktė Assisi Jackson pagimdė mergaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.