Rusų žvaigždės nelaimės: Brazilijoje vyras ją paliko sergančią ir su vaiku ant rankų

Brazilijoje įstrigusią rusų dainininkę persekioja nelaimės.<br>„Instagram“ nuotr.
Brazilijoje įstrigusią rusų dainininkę persekioja nelaimės.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 4:02 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:47 PM

Žavi, nuolat besišypsanti Darja Jermolajeva beveik dvejus metus buvo muzikos grupės „Slivki“ („Grietinėlė“) solistė. Bet paskui didžiam savo aistruolių ir gerbėjų nusivylimui, atsisveikino su scena.

Nusprendę, kad D.Jermolajeva sėkmingai ištekėjo, gerbėjai pasidžiaugė žvaigždės laime. Pasirodo, viskas buvo šiek tiek kitaip.

D.Jermolajeva pardavė savo turimą nekilnojamąjį turtą Rusijos sostinėje ir su mylimuoju išvyko į Braziliją.

Apie tai, kad buvusiai „Slivki“ solistei reikalinga pagalba, savo „Instagram“ paskyroje papasakojo jos artimiausia draugė, dainininkė Teona Dolnikova.

„Daša, regis, ištekėjo už normalaus vaikino iš Maskvos. Jis privertė ją parduoti gimtuosius namus ir kažkodėl persikelti gyventi į Braziliją. Pusę pinigų iš jos atėmė, o iš likusiųjų nupirko apgailėtinos būklės būstą, nes tik tokiam užteko. Mylimasis paliko Dašą likus mėnesiui iki judviejų kūdikio gimimo“, – pasakojo dainininkės bičiulė.

Pasak jos, viena sūnų Bruno auginanti D.Jermolajeva sunkiai serga ir jai reikalinga medicinos pagalba. O tam pinigų buvusi „Slivki“ atlikėja neturi.

Į T.Dolnikovos „Instagram“ paskyrą pradėjo plaukti pasiūlymai pasiųsti pinigų jos bičiulei D.Jermolajevai, kad ši galėtų grįžti į Rusiją. Bet pasigirdo ir skeptiškų balsų, kodėl buvusioji muzikos grupės „Slivki“ atlikėja nesikreipia dėl pagalbos į Rusijos Federacijos ambasadą Brazilijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.