Sunku patikėti: S. Vergarą į teismą padavė jos užšaldyti embrionai

Pavydėtinu humoro jausmu ir žvilgsnį traukiančiais apvalumais žavinti Sofia Vergara ir buvęs sužadėtinis, verslininkas Nickas Loebas ir toliau kovoja dėl užšaldytų embrionų.

Buvęs S. Vergaros mylimasis padavė ją į teismą užšaldytų emrbionų vardu.<br>ViDaPress nuotr.
Buvęs S. Vergaros mylimasis padavė ją į teismą užšaldytų emrbionų vardu.<br>ViDaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 1:16 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:07 PM

N.Loebas siekia, kad jie gimtų, o tuo tarpu, S.Vergara to nenori. Būtent dėl šios priežasties N.Loebas padavė S.Vergarą į teismą užšaldytų embrionų vardu.

„The New York Post“ rašoma, N.Loebas ieškovais įvardijo embrionus: Isabella ir Emma. Tiesa, Luizianos valstijoje įstatymai, susiję su emrbionais yra labai griežti.

N.Loebo ieškinyje siekiama, kad jam būtų priskirta užšaldytų embrionų globa. Ne gana to, vyras nori turėti teisę įsodinti embrionus surogatinei motinai. Ieškinyje taip pat teigiama, kad negimus Emmai ir Isabellai, jos neturės teisės į N.Loebo turto paveldėjimą.

S.Vergarai tokie N.Loebo siekiai yra nesuvokiami. Garsi moteris tikino, kad prieš užšaldant embrionus buvo pasirašyta sutartis, kurioje rašoma kad įsisodinti embrionus bus galima tik tokiu atveju, jei su tuo sutiks ir Sofia, ir Nickas. S.Vergara sako nematanti prasmės toliau bylinėtis.

S.Vergaros advokatė teigė, kad N.Loebas vienoje valstijoje teismą jau pralaimėjo, tačiau dabar teisybės nori ieškoti kitos valstijos teisme. Advokatė spėja, kad N.Loebas nori būti matomas viešumoje ir siejamas su S.Vergara.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, pradžioje poros santykiai buvo laimingi ir giedri. Juos siejo ir tai, kad abu buvo išaugę nedarnioje šeimoje. Sofios tėvai nuolat riedavosi. Nicko tėvai išsiskyrė. Po to motina iš pavydo nušovė savo trečiąjį vyrą ir pati nusižudė.

Nickas, atrodo, neblogai sutarė su Sofios sūnumi Manolo, apipylė savo išrinktąją brangiomis dovanomis, vežiojo po egzotiškus kraštus. Nickas svajojo apie bendrus vaikus, tačiau Sofia niekaip negalėjo pastoti. Jis ėmė vežioti ją pas geriausius gydytojus. Bet netrukus paaiškėjo, kad natūraliu būdu aktorė negalės nei pastoti, nei išnešioti kūdikio.

Tuomet N.Loebui ir kilo mintis užšaldyti jų dirbtinai apvaisintus embrionus. Pora nutarė embrionus užšaldyti iki to laiko, kol nuspręs tapti tėvais ir neskubėdami galės rasti tinkamą surogatinę motiną. Beje, laikyti juos specialioje klinikoje kainuoja beprotiškus pinigus. Per 40-ąjį Sofios gimtadienį Nickas jai ant piršto užmovė sužadėtuvių žiedą su didžiuliu briliantu.

Tačiau kai Sofia ir Nickas pasuko skirtingais keliais, embrionų likimas atsidūrė teismo rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.