Londone pavogtą britų žvaigždės dviratį policininkai rado Lietuvoje

Jungtinėje Karalystėje Lietuvos vardas nuskambėjo ir vėl ne pačiame gražiausiame kontekste. Buvusio „Aukščiausios pavaros“ vedėjo ir BBC radijo žvaigždės Chriso Evanso (50 m.) pavogtas dviratis buvo rastas Lietuvoje.

Visai neseniai Chrisas Evansas vedė laidą „Aukščiausia pavara“.<br>Scanpix nuotr.
Visai neseniai Chrisas Evansas vedė laidą „Aukščiausia pavara“.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 7:37 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:21 PM

Tiesa, „rastas“ – gal pernelyg skambus žodis šioje situacijoje. Elektroninė apsaugos sistema išdavė policijos pareigūnams, kad dviratis šiuo metu yra Lietuvoje.

Tai Ch.Evansui padarė nemažą įspūdį – juk jo dviratis atsidūrė už daugiau nei 2 tūkst. kilometrų nuo vietos, kurioje buvo pavogtas. Svarbiausia, policija atsekė jo buvimo vietą net tokiu atveju.

Chriso dviratį, pastatytą šalia BBC radijo pastato, ilgapirščiai nudžiovė prieš devynis mėnesius. Vos pamatęs, kad jo transporto priemonė prapuolė, Chrisas kreipėsi į pareigūnus.

Vis dėlto policininkai ilgą laiką buvo bejėgiai – elektroninė apsaugos sistema, nurodanti, kur yra dviratis, buvo išjungta. Prabėgus devyniems mėnesiams kažkas ir vėl įjungė apsaugos sistemą. Policijos pareigūnai iš karto gavo signalą.

Apie tai Ch.Evansas kvatodamasis papasakojo 9 mln. savo laidos klausytojų: „Ar prisimenate, kai prieš devynis mėnesius buvo pavogtas mano dviratis? Ką gi, vakar man paskambino policininkai. Jie rado mano dviratį.

Aš jų paklausiau, kada galėsiu jį atgauti, o policininkai atsakė: „Dar negreitai – jis Lietuvoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.