Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moteris žeminantis milijonierius nepaiso sužadėtinės ir toliau grožisi nuogybėmis

Susižadėti su mylimaja dar nereiškia nutraukti santykius su kitomis moterimis. Tai gali sau leisti milijonierius Tony Toutony (43 m.), kuris ir toliau socialinėje paskyroje „Instagram“ puikuojasi, kiek daug moterų jį supa.

Moteris žeminantis milijonierius nepaiso sužadėtinės ir toliau grožisi nuogybėmis.
Moteris žeminantis milijonierius nepaiso sužadėtinės ir toliau grožisi nuogybėmis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2016, 6:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:54 PM

Prieš keletą mėnesių jo sužadėtinė modelis ir turto agentė Juliann Nicole (26 m.) sakė, jog Tony begalo myli. Apie tai galite skaityti čia.

„Tačiau dauguma moterų negalėtų pakęsti visos aplinkos“, – dievagojosi ji.

Laukiniai vakarėliai, lagaminai pinigų ir, žinoma, nuogos moterys. Jų Tony nevengia ir pažeminti, vis arogantiškai priversdamas įvairiose situacijose joms apsinuoginti. Pavyzdžiui, moters užpakaliuką gali laisvai panaudoti vietoj padėklo. Ir dėl to Los Andžele gyvenantis vyras tiesiog maudosi populiarumo spinduliuose!

Juliann sakė, kad jam suteikia visišką laisvę, nes ji įsitikinusi, kad meilei negali sutrukdyti jokios merginos, kurios šalia yra tik dėl linksmybių.

Ji pabrėžė, jog yra pavydi, tačiau meilė yra stipresnė.

„Mes visą laiką turime visiems aiškinti, kodėl taip gyvename. Mano draugai naudojasi telefono programėle „Snapchat“ ir pamatę pašėlusias Tony nuotraukas, visa tai persiunčia man. Nuogos merginos slepiasi jo spintoje“, – draugystę su milijonieriumi komentavo modelis.

Regis, po atviros moters išpažinties buvo daug nesupratusių. Tačiau, svarbiausia, kad Juliann savo vyrą supranta. Juk ir jam reikia atsipalaiduoti!

Mergina su Tony susipažino prieš trejus metus. Kalbama, kad iš pradžių jam J.Nicole nepatiko, o kiek vėliau suprato, kad ją myli.

Visos nuotraukos Tony „Instagram“ paskyroje – tarsi spjūvis feministėms į veidą. Anot komentatorių, moteris turėtų ne girtis, o gėdytis, jog draugauja su „Instagram“ karaliumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.