Blac Chyna, išeidama iš Robo Kardashiano namų, išsinešė ir maistą

Garsenybių Robo Kardashiano (29 m.) ir Blac Chynos (28 m.) skyrybų drama persikėlė į virtualią erdvę. Nors moteris paliko savo vos mėnesio kūdikio tėvo namus, pora sekmadienį ginčijosi socialiniame tinkle „Instagram“.

Skandalingoji pora ir skiriasi skandalingai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Skandalingoji pora ir skiriasi skandalingai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 4:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:44 PM

R.Kardashian savo paskyroje paviešino dukrelės Dream nuotrauką, tačiau jo dabar jau buvusiai antrajai pusei ir mergytės mamai tokia idėja nepatiko.

„Aš tikrai pasiilgau šios mergaitės. Niekada nieko taip nebuvau įsimylėjęs kaip tave, Dream! Žiūrėkite, ji rodo nykščiais į viršų“, – džiaugėsi jis gerbėjams.

Tačiau netrukus čia pat internete išdygo ir Blac Chyna. Ji liepė savo antrajai pusei kuo greičiau liautis: „Robai, baik tai! Aš šią nuotrauką siunčiau tau!!!“.

Jai akivaizdžiai nepatiko, kad ši dukrytės nuotrauka buvo paviešinta. Tačiau ir pati ji tuoj pat sulaukė atkirčio iš Robo.

„Blac Chyna, rašai man komentuodama ir taip viską dar labiau sunkini. Tu mane užblokavai ir man dėl to labai skauda širdį. Mylėjau kiekvieną tavo centimetrą“, – graudinosi įskaudintas vyras.

Garsiųjų Kardashianų šeimos klano atstovas dar praėjusį šeštadienį pranešė, kad išsiskyrė su savo mylimąja. Jis viešai paskelbė, kad B.Chyna pasiėmė judviejų kūdikį ir „paliko nuostabius namus, kuriuos jis tik ką buvo jiems nupirkęs“.

Vėliau, jis patikslindamas faktą, gerbėjams nevengė dėl susiklosčiusios situacijos paverkšlenti ir daugiau.

R.Kardashianas ir B.Chyna pradėjo susitikinėti tik 2016-ųjų pradžioje, po poros mėnesių jau paskelbė apie savo sužadėtuves, visai netrukus po to – ir apie tai, kad laukia kūdikio.

Žinoma, kad pora priėjo skyrybų slenkstį po to, kai buvo nulaužta Chynos „instagram“ paskyra ir paviešintos žinutės, kuriose ji tyčiojasi iš savo vyro Robo, vadina jį storu ir kvailu bei teigia kaip tikėjosi iš jo garsios Kardashianų pavardės pasipelnyti.

Pati Blac teigia, kad iš namų išėjusi dėl to, kad neva Robas turi psichikos sutrikimų, atsisako profesionalios pagalbos ir bando gydytis pats, kas tik dar labiau blogina situaciją.

Tiesa, rodosi, Robas taip pat šiek tiek išprotėjęs, kaip ir jo įdomioji vaiko mama.

Po mylimosios išsikraustymo Robas vaikščiojo po namus ir nufilmavo savo du tuščius šaldytuvas bei maisto lentynas, aiškindamas, kad Blac išsikraustydama iš namų, išsivežė visą maistą: nuo gėrimų iki bulvių traškučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.