K. Westui – artimųjų šantažas: reikalavo ketvirčio milijono už slaptą sekso įrašą

Reperis Kanye Westas (39 m.) savo šeimos nariui sumokėjo ketvirtį milijono JAV dolerių už tai, kad šis nepaviešintų įrašo, kuriame matyti su nežinoma mergina besimylintis reperis. Po šio incidento K.Westas palūžo ir prarado pasitikėjimą bet kuo, praneša dailymail.co.uk.

Kanye Westas su žmona Kim ir vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Kanye Westas su žmona Kim ir vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 9:59 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:42 PM

Reperio pusbrolis Lawrence'as Franklinas (31 m.) papasakojo apie sunkų K.Westo gyvenimo laikotarpį. Pasak jo, motinos tebegedintis reperis vis dar neprisitaikė prie gyvenimo su Kardashianų šeima, kurios gyvenimo būdas kardinaliai skiriasi nuo to, kokiame pasaulyje jis augo.

Pasak L.Franklino, Kanye motina Donda, kuri mirė 2007 m. po nepavykusios plastinės operacijos, nebūtų pritarusi reperio sprendimui vesti realybės šou žvaigždę Kim Kardashian. Taip pat jis tikino, kad jei Donda tebebūtų gyva, K.Westas nebūtų atsidūręs ligoninėje dėl psichologinio išsekimo.

„Nutikimas su sekso įrašu pradėjo jo nuosmukį – Kanye liovėsi pasitikėti žmonėmis, – paaiškino L.Franklinas. – Galų gale, jei tavo šeimos narys atėmė iš tavęs ketvirtį milijono tam, kad išpildytų savo asmenines ambicijas, kaip tu gali pasitikėti savo rato žmonėmis? Kai iš paprasto žmogaus tampi didele žvaigžde būna labai sunku. Kur tu esi? Kuo tu pasitikėsi dienai pasibaigus?“

Verslininkas ir prodiuseris tikino, kad jo pusbrolį šeima pradėjo šantažuoti 2012-ųjų pabaigoje. Tais pačiais metais Kanye pradėjo susitikinėti su dabartine savo žmona Kim.

Vaizdo įrašą ištrinti pamiršęs K.Westas padovanojo kompiuterį vienam savo šeimos narių, o jis jį paskolino kitam šeimos nariui.

„Buvau tetos namuose, kai tas, kuris turėjo kompiuterį, pasikvietė mane, savo bičiulį ir mano dėdę į virtuvę, kur atvertė nešiojamąjį kompiuterį ir parodė vaizdo įrašą, kuriame Kanye mylėjosi su juodaode moterimi.

Tas šeimos narys žinojo, kad tai, ką jis rado, yra aukso vertės. Todėl jis paskambino savo senam draugui, kuris dirba advokatu. Jie surinko nedidelę komandą ir ėmė šantažuoti Kanye. Norėdami įrodyti, kad yra nusiteikę rimtai, jie nutekino šiek tiek informacijos žiniasklaidai, pareikšdami, kad toks vaizdo įrašas egzistuoja. Šis šeimos narys stengėsi išlikti nesusektas, bet Kanye komanda greitai išsiaiškino, kas turi sekso įrašą“, – sakė L.Franklinas.

Intymiu vaizdo įrašu susidomėjo daugelis. Jį siūlėsi nupirkti ir žiniasklaida, ir pornografijos tinklalapiai. Tuo tarpu K.Westas norėjo žūtbūt atgauti kompiuterį ir sunaikinti vaizdo įrašą.

„Nežinau kodėl, jis taip užsispyrė atgauti jį. Galiu tik spėti, kad todėl, jog vaizdo įraše buvo ne Amber Rose ar Kim, ar kokia kita su juo siejama moteris. Tai galėtų būti priežastis.

Galiausiai šeimos narys sutiko atiduoti Kanye kompiuterį už solidžią sumą – daugiau nei 250 tūkst. JAV dolerių. Jis taip pat turėjo įrodyti, kad nėra jokių kopijų. Taip pat jis buvo patikrintas poligrafu. Jis gavo pinigus ir pradėjo pirkti tokį gyvenimą, apie kokį visada svajojo.

Toks elgesys Kanye labai nuliūdino, bet jis niekam apie tai nepasakojo. Šis nutikimas sukėlė didžiulę nesantaiką mūsų šeimoje“, – tikino reperio pusbrolis.

K.Westas taip nusivylė savo šeima, kad pamažu pradėjo vis labiau nuo jos tolti. Įskaudintas reperis šiemet net apdainavo šį incidentą kūrinyje „Real Friends“.

„Turėjau pusbrolį, kuris pavogė mano kompiuterį, kuriame aš dulkinau kales. Sumokėjau tam nigeriui 250 tūkstančių vien tam, kad atgaučiau iš jo įrašą. Tikri draugai... A?“ – dainoje klausia Kanye.

L.Franklinas spėja, kad problemos šeimoje ir sukėlė visas dabartines Kanye bėdas. Po šio nutikimo K.Westas nebepasitiki savo artimaisiais ir esant bėdai neturi į ką kreiptis. Kardashianų šeima jam atrodo pernelyg dirbtina, kad su ja aptarinėtų savo rūpesčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.