Gwyneth Paltrow pademonstravo Brado Falchuko dovanotą sužadėtuvių žiedą

Holivudo aktorės Gwyneth Paltrow (44 m.) ir scenaristo bei režisieriaus Brado Falchuko (45 m.) santykiai pasiekė naują lygmenį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas TV antena“.

B.Falchukas ir G.Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Falchukas ir G.Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 22, 2016, 8:10 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:19 PM

Neseniai dainininkės Beyonce vyras muzikos prodiuseris Jay-Z surengė pobūvį, kuriame dalyvavo ir G.Paltrow su B.Falchuku.

Gwyneth atvyko mūvėdama sužadėtuvių žiedą. „Nepastebėti žiedo su didžiuliu briliantu buvo neįmanoma. Gwyneth svečiams pristatė Bradą kaip savo būsimą vyrą“, – kalbėjo artimas G.Paltrow bičiulis.

Po kelių dienų fotografai užfiksavo, kad ant G.Paltrow piršto žiedo nėra. Gali būti, kad garsenybės kol kas nesirengia oficialiai paskelbti apie sužadėtuves.

Aktorės ir režisieriaus romanas užsimezgė 2014-ųjų pavasarį, po to, kai G.Paltrow pranešė, kad ketina skirtis su vyru muzikantu Chrisu Martinu (39 m.), su kuriuo turi 12-metę dukterį Apple ir 10-metį sūnų Mosesą.

Gwyneth ir Bradas ilgai slėpė santykius, vengė kartu lankytis renginiuose. Tik 2015 metų rugsėjį jie viešai prakalbo apie įsiplieskusius jausmus.

Šią vasarą galiausiai baigėsi ilgai trukęs Gwyneth ir Chriso skyrybų procesas.

B.Falchukas daugiau kaip 10 metų buvo vedęs TV laidų prodiuserę Suzanne Bukinik, susilaukė dviejų vaikų. Pora išsiskyrė 2013-aisiais.

Kalbama, kad aktorės ir režisieriaus vestuvės turėtų įvykti pirmąjį 2017-ųjų pusmetį.

Tiesa, dėl tuoktuvių šventės gali kilti nesutarimų, nes Gwyneth norėtų pompastiškos ceremonijos, o Bradas linkęs surengti kuklias iškilmes su geriausiais draugais ir giminėmis.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.