„Twitter“ skęsta nuo gerbėjų žinučių apie George'o Michaelo dosnumą

Nepraėjus nė dviem dienoms po garsaus ir daugybės žmonių visame pasaulyje mylimo dainininko George'o Michaelo mirties atskleista  daug naujų detalių apie jo gyvenimą. Aiškėja, kad garsenybė aplinkiniams buvo kur kas dosnesnis, nei manyta.

Internete žmonės dalijasi istorijomis apie G.Michaelo dosnumą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Internete žmonės dalijasi istorijomis apie G.Michaelo dosnumą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-27 12:52, atnaujinta 2018-02-09 20:37

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasipylė gausybė žinučių apie Kalėdų dieną, einant 54-uosius metus, anapilin iškeliavusios žvaigždės gerus darbus. Žmonės dalijasi savo žinomomis ir girdėtomis istorijomis.

„Labai liūdna, kad turime patvirtinti tokią žinią apie mūsų mylimą sūnų, brolį ir draugą George'ą, kuris išėjo iš šio gyvenimo per Kalėdas“, – teigė šeimos atstovai oficialiame pranešime.

Jie taip pat paprašė gerbėjų šiuo sunkiu laikotarpiu gerbti šeimos privatumą.

Užtat gerbėjai tiesiog užliejo socialinius tinklus užuojautos tekstais ir nepaprastai gražiomis istorijomis apie G.Michaelo dosnumą.

„Jis anonimiškai dirbo benamių prieglaudoje, kur aš savanoriavau. Niekada to niekam nepasakojau, nes jis to paprašė. Štai koks žmogus jis buvo“, – rašė vienas vyras „Twitter“.

„Kadaise jau rašiau, kad garsenybė kartą barmenei paliko 5 tūkst. svarų sterlingų dydžio atlygį, nes ji buvo įsiskolinusi slaugos studentė“, – rašė mergina.

Dar kita socialinio tinklo vartotoja parašė dar labiau pritrenkiančią žinutę: „Jis nepažįstamajam kavinėje, verkusiam dėl didžiulės skolos, išrašė 25 tūkst. svarų sterlingų čekį. Jį padavė padavėjai ir liepė įteikti tam žmogui, kai pats jau bus išėjęs.“ 

Ir tai – tik kelios internete pastarosiomis dienomis sklandančios istorijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.