Seksualioji Amber Rose nepaliko vietos fantazijai: įsiamžino praskėtusi kojas

33-ejų modelis Amber Rose neretai viešumoje pasirodo vilkėdama minimaliais drabužiais. Įspūdingų kūno formų modelis neslepia ir pikantiškiausių kūno vietų. Dar atviresnes nuotraukas moteris mėgsta viešinti socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, kur šįkart abejingi neliko vyriškosios lyties atstovai.

Amber Rose.<br>„Instagram“ nuotr.
Amber Rose.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2017, 9:08 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:54 PM

Amber ne kartą buvo galima matyti vilkint permatomus drabužius, šįkart ji pasielgė dar drąsiau. Asmenukėje modelis įsiamžino su nėriniuota tinkline glaustinuke, kuri gerbėjams nepaliko vietos fantazijai. Kaip papildomą prieskonį kurstant aistras, gerbėjai pro akis nepraleido fakto, kad nuotraukoje ji – gundančiai praskėtusi kojas.

Be gundančių linijų kūno, nuotraukoje Amber atvirai vaizduoja ir papūstas lūpas, kūną puošiančius piešinius ir itin liekną liemenį.

Nors pati Amber Rose po nuotrauka nerašė nieko, tik pridėjo bučinio ženklą, gerbėjai neliko abejingi. Vieni jų moterį vadino „seksualia diva“, kiti prisipažino esantys vedę, tačiau fantazuojantys tik apie ją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.