Kūdikio susilaukusios garsios aktorės auklė jį išmetė ant grindų: pasekmės – skaudžios

Garsios aktorės Susan Sarandon dukra Eva Amurri Martino šiuo metu išgyvena vieną sunkiausių gyvenimo etapų. Neseniai kūdikio susilaukusi moteris pasirinko netinkamą naktinę auklę. Kaip ji pati paviešino savo tinklaraštyje, auklė užsnūdo su kūdikiu ant rankų ir jį netyčia išmetė ant kietų medinių grindų. Nelaimė šeimoje nutiko iškart po Padėkos dienos.

Kino aktorė Eva Amurri su vyru Kyle'u Martino.<br>AP
Kino aktorė Eva Amurri su vyru Kyle'u Martino.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 2:02 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:49 PM

Dviejų vaikų mama Eva šiuo metu kenčia nuo depresijos ir panikos priepuolių. Vos išgirdusi kūdikio verksmą, aktorė akimirksniu prisimena skaudų nutikimą.

Tinklaraščio įraše skelbiama, kad šiuo metu Majoras Jamesas yra visiškai sveikas. Traumą kūdikis patyrė būdamas vos trijų mėnesių. 31-erių aktorė skaudžiais išgyvenimais dalijosi Naujųjų metų naktį.

„Praėjus kelioms dienoms po Padėkos dienos, mūsų nakčiai samdoma auklė užmigo su kūdikiu ant rankų. Ji nepajuto, kaip kūdikis iškrito iš rankų ir krito ant galvos tiesiai ant kieto medžio grindų. Tuo metu mudu su vyru jau miegojome, tačiau akimirksniu pabudau nuo kritimo sukelto garso ir isteriško kūdikio verksmo.

Jam skilo kaukolė, taip pat išsiliejo kraujas į smegenis. Mažylis skubiai greitosios pagalbos automobiliu buvo nugabentas į Jeilio medicinos centrą. Ten jam buvo suteikta skubi pagalba, atlikti visi reikiami tyrimai, pritaikytas gydymas. Pasakymas, kad medicinos centre praėjo dvi baisiausios mano gyvenimo dienos, skamba per švelniai“, – rašė aktorė.

„Kaltės jausmas mane persekioja iki šiol, tačiau to, ką patyriau, nelinkėčiau nė didžiausiam savo priešui. Visiems ligoninėje kartojau, kad sūnaus vietoje turėčiau būti aš. Galiu kaltinti tik save. Net ir dabar, kai susigyvenau su žinia, kad vis dėlto tai nutiko, tai visiškai pakeitė mano gyvenimą“, – išgyvenimais dalijosi Eva Amurri Martino.

Po įvykio pora nebeturi jokios naktinės auklės, nes šeima baiminasi pasikartosiančių nelaimių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?