Lindsay Lohan braukia brūkšnį – tapo musulmone

Skandalingoji Holivudo aktorė Lindsay Lohan (32 m.) jau kurį laiką studijavo koraną ir tai šią savaitę jau tapo musulmone.

Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2017, 9:43 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:36 AM

L.Lohan nusprendė braukti brūkšnį ir ištrinti praeitį. Ne tik priimdama naują tikėjimą, bey ir ištrindama visus savo įrašus bei nuotraukas socialiniuose tinkluose. Tiesa, anketas ji paliko, tačiau vietoj savęs pristatymo parašė „Alaikum salam“. Beveik šešiems milijonams sekėjų „Instagram“ tinkle toks poelgis buvo mažų mažiausiai keistas.

Komedijoje „Naujokė“ nusifilmavusi L.Lohan praėjusiais metais Niujorke buvo pastebėta besinešanti Koraną, kas sukėlė gandų, jog ji ketina tapti musulmone. Tiesa, anksčiau būta pranešimų, jog ji domisi kabala ir budizmu.

„Esu labai dvasingas žmogus ir man patinka sužinoti naujų dalykų, – britų laikraščiui „The Sun“ anksčiau sakė L.Lohan. – Amerikoje Koraną besinešantis žmogus vaizduojamas visai kitaip, negu yra iš tiesų. Mes visi kuo nors tikime ir galiausiai viską apjungia vienas dievas ar dvasinis patarėjas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.