Atsiimdamas apdovanojimus Justinas Timberlake'as dėkojo sūnui

Prestižiniuose „People's Choice Awards“ apdovanojimuose dainininkas Justinas Timberlake'as (35 m.) susišlavė du apdovanojimus. Vienas jų – mėgstamiausio metų atlikėjo, kitas – už mėgstamiausia išrinktą jo dainą „Can't Stop the Feeling“.

Justinas Timberlake'as su sūneliu.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Justinas Timberlake'as su sūneliu.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2017, 6:52 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:36 PM

Užlipęs ant scenos vis dar pop dievaičiu vadinamas Timberlake'as visus nustebino padėkos žodį tardamas žmonai Jessicai Biel ir jų 21-ieno mėnesio sūneliui Silas'ui.

„Mano du mylimiausi žmonės visame pasaulyje – mano žmona ir sūnus. Nežinau, jie šią akimirką žiūri apdovanojimus ar ne. Bet sūnau, aš tave myliu, bet skubėk į lovą miegoti! Tu esi priežastis, kodėl aš parašiau šią dainą“, – šiltomis emocijomis scenoje dalijosi atlikėjas.

Dainininkas scenoje nestokojo ir gero humoro jausmo. Vyras juokavo ir dalį padėkos žodžių skyrė gerbėjams: „Myliu visus žmones, kurie balsavo už šią dainą. Myliu visus, kurie ją parsisiuntė. Myliu... ką?“, – juokėsi jis.

Gerbėjams nesulaikant emocijų, jis ir toliau tęsė savo tūkstančius pralinksminusią kalbą: „Nemeluokite man, namuose turiu beveik dvejų metų vaiką, dabar aš jau žinau, kaip atrodo melas“.

Dar praėjusių metų pabaigoje atlikėjas prisipažino, kad jo mylima žmona Jessica ir sūnus pakeitė visą jo gyvenimą. Garsi pora sūnaus susilaukė 2015-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.