Paviešintas George'o Michaelo mylimojo pokalbis su medikais: „Jis yra atšalęs“

Kaip paaiškėjo paviešinus George'o Michaelo (53 m.) vaikino Fadi Fawazo pokalbį su greitosios medicinos pagalbos centro darbuotoju, iki iškviečiant pagalbą, jis pats dar valandą bandė atgaivinti dainininką.

Iš įrašų paaiškėjo, kad vaikinas G.Michaelą jau rado negyvą.<br>ViDA Press nuotr.
Iš įrašų paaiškėjo, kad vaikinas G.Michaelą jau rado negyvą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2017, 11:14 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 7:34 AM

4 minučių pokalbio metu, jis spėjo nupasakoti, kad G.Michaelas buvo pamėlynavęs ir atšalęs ir patvirtino, kad gaivinimas greičiausiai jau nepadės.

Atsiliepusiam darbuotojui jis aiškino: „tai yra George'as Michaelas, manau, jis mirė“.

Vėliau jis aiškindamas pridėjo: „Jis nekvėpuoja. JIs yra lovoje, atšalęs ir mėlynas. Ir jis yra sustingęs“.

Kai medicinos pagalbos centro darbuotojas jo paklausė, ar dainininkui jo manymu „nebeįmanoma padėti“, F.Fawazas atsakė: „Taip, jis yra sustingęs. Aš kalbėjau su juo visą valandą“.

Vėliau, kai darbuotojas paklausė, ar G.Michaelo mirtis buvo tikėta, F.Fawazas atsakė: „Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne. Aš laukiau, kol jis atsibus, ne vieną valandą, ir jis neatsibudo. Aš nuėjau jo pažadinti ir jis jau buvo išėjęs. Jis jau nebe čia. Jis atšalęs ir mėlynas. Tikiuosi, kažkas atvažiuoja?“.

Mėnesio pradžioje policija F.Fawazui, kad jis jau nebereikalingas tolimesniame tyrime dėl G.Michaelo mirties. Su juo policija dirbo tol, kol buvo išsiaiškintos visos aplinkybės apie paskutines dainininko gyvenimo valandas.

Kaip aiškino mylimasis, jis kartu su anapilin iškeliavusiu dainininku leido Kalėdų išvakares, tačiau tą naktį užmigo automobilyje, o suprato, kad G.Michaelas mirė tik ryte nuėjęs jo pažadinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.