Buvęs Kate Hudson vyras aktorę dėl nepilnamečio sūnaus įsuko į teismų virtinę

Aktorę Kate Hudson slegia nemalonumai. Buvęs jos vyras Chrisas Robinsonas užpildė peticiją, kurią įteikė teismui, kad šie iš naujo peržvelgtų dokumentus dėl jų 13-mečio sūnaus Ryderio.

Kate Hudson ir Chrisas Robinsonas.<br>ViDA Press nuotr.
Kate Hudson ir Chrisas Robinsonas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 1:19 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:42 PM

Berniukui buvo vos dveji, kai dar 2007-aisiais, po septynerių metų santuokos, pora pasuko skirtingais keliais. Tąkart jie sutarė dėl bendros berniuko globos. Užsienio portalą „DailyMail“ pasiekė išskirtiniai teismui įteikti dokumentai, kuriuose skelbiama, kad C.Robinsonas į teismą kreipėsi su prašymu, kad susitarimas būtų persvarstytas iš naujo.

Kalifornijos teisme nurodoma, kad ieškovas yra C.Robinsonas, o atsakovė – K.Hudson. Dokumentuose nurodoma, kad abu tėvai sutiko, jog berniukas būtų apklausiamas teismo specialistų. Jų tikslas – įvertinti, kokios gyvenimo sąlygos yra geriausios berniuko interesams.

Dokumentuose rašoma: „Specialistas turi įvertinti vaiko globą ir pateikti raštišką ataskaitą su rekomendacijomis, į kurias, auklėjant vaiką, turėtų atsižvelgti abu tėvai. Įvertinti psichinę ir fizinę jo būklę, pasidomėti, kur jam geriau būtų gyventi ir kokios lankymo sąlygos būtų prieinamiausios apsaugant vaiko interesus“.

Teismo atstovai taip pat nurodė, kad aktorė per penkias dienas turi sumokėti pradinį mokestį – 7 500 dolerių už pasirašytą sutartį.

Abu tėvai – tiek Kate, tiek Chrisas sutiko, kad jų sūnus būtų apklausiamas teismo ekspertų ir būtų įvertinta jo psichinė ir fizinė sveikata. Jie taip pat neprieštaravo, kad būtų atliktas kvaišalų – narkotinių medžiagų ir alkoholio testas, jei tam bus būtinybė.

50-metis vyras ir 37-erių moteris kalbas apie skyrybas patvirtino dar 2006-aisiais, kai aktorė buvo įsivėlusi į romaną su kino žvaigžde Owenu Wilsonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.