Aktorė Lily Collins prakalbo apie asmeninius išgyvenimus

Aktorė Lily Collins (27 m.) pati užsitarnavo gerą savo vardą ir nebėra tik garsaus britų muzikanto Philo Collinso palikuonė. Bet neskaitant to, kad ji – sėkminga aktorė, modelis ir garsaus prekinio ženklo „Lancome“ ambasadorė, moteris, tam tikrose situacijose, vis dar jaučiasi nesaugiai.

Aktorė Lily Collins.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lily Collins.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2017, 11:17 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 9:43 PM

Žurnalui „Gritty Pretty Magazine“ aktorė atviravo: „Aš išgyvenu visiškai tuos pačius nepasitikėjimo savimi ar nesaugumo jausmus, kaip ir kitos merginos ar moterys“.

Šių metų rudens numeriui kalbėjusi Lily atskleidė, kad socialinė žiniasklaida leidžia jai bendrauti su moterimis iš viso pasaulio ir padeda joms suprasti, kad, nepaisant populiarumo, visos išgyvena tokius pačius žemiškus jausmus.

„Man visuomet buvo labai svarbu, kad kiti suprastų, kad aš taip pat kartais nepasitikiu savimi. Nesu niekuo išskirtinė. Socialinė žiniasklaida – labai galingas įrankis viešinti tai, kad bet kokius sunkumus išgyvenanti moteris niekada nėra viena“, – kalbėjo aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio