Naujas romanas: Tomas Cruise'as jau planuoja ketvirtąsias vestuves

Aktorius Tomas Cruise'as (54 m.) dar 2012-aisiais išsiskyrė su žmona Katie Holmes ir nuo tada neturėjo jokių rimtesnių santykių. Tačiau skelbiama, kad aktorius pagaliau vėl įsimylėjo.

Aktoriai Tomas Cruise'as ir Vanessa Kirby.<br>ViDA Press nuotr.
Aktoriai Tomas Cruise'as ir Vanessa Kirby.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 8:42 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:26 AM

Kaip praneša „InTouch Weekly“, garsus vyras pametė galvą dėl kolegės Vanessos Kirby (28 m.), kuri taip pat filmavosi „Neįmanoma misija 6“.

Taip pat skelbiama, kad po to, kai dar vasario mėnesį mirė 80-uosius metus einanti jo mama Mary Lee Pfeiffer, Tomas žymiai lengviau gali vesti be mamos nurodinėjimų. Jam tai būtų jau ketvirtoji santuoka.

Aktoriaus aplinkai artimas šaltinis teigė, kad T.Cruise'as tiesiog pametė galvą dėl jaunos aktorės talento. Kai tik jie susitiko aktorių atrankoje, iškart pasijautė abipusė „chemija“, kurią pastebėjo ir aplinkiniai.

„Jį tiesiog nupūtė jos neblėstanti energija ir žavesys. Jis labai norėtų, kad ji taptų būsimąja ponia Cruise“, – teigė šaltinis.

Gražuolė aktorė gimė Wilmbledone, o karjeros pradžia užsimezgė vaidinant teatre. Pirmajame savo filme ji suvaidino su tokiomis žvaigždėmis kaip Mila Kunis ir Channingas Tatumas. Vis dėlto, pats Tomas niekuomet nedirbo nei su pirmąja žmona Mimi Rogers, nei su trečiąja Katie Holmes, tačiau su antrąja žmona Nicole Kidman kine turėjo netgi labai intymių scenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.