Po skandalingų skyrybų dėl smurto ir sekso trise, dainininkei Mel B – netikėtos pasekmės

Dainininkė Melanie Brown (42 m.), gerbėjams geriau žinoma kaip tiesiog Mel B, nutraukė bene du mėnesius trukusią tylą socialiniame tinkle. Jame ji paskelbė netikėtą žinią. Ilgą laiką dainininkės ir jos mamos Andrea santykius supo nesantaika. Tačiau į viešumą iškilus skyrybų skandalui, moterys susitaikė ir netgi kartu atšventė Mel B gimtadienį.

 Mel B su mama ir dukterimis.<br> „Instagram“ nuotr.
 Mel B su mama ir dukterimis.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 10:13 PM, atnaujinta May 31, 2017, 10:41 PM

Gimtadienio šventę ji surengė su mama ir trimis dukterimis: Phoenix, Angel ir Madison. Visos moterys vilkėjo spalvingus drabužius ir gėlių girliandas. Pasidalijusi nuotrauka, pagarbą ji atidavė ir po penkerių metų kovos su vėžiu mirusiam tėvui Martinui. Vyro netektis moters šeimą užklupo šių metų kovo mėnesį.

„Mano akys užmerktos, bet aš matau ir jaučiu tave, tėti. Pasiilgstu tavęs kiekvieną sekundę. Šiandien aš, mano mama ir mano trys dukterys švenčiame tai, kad esi svarbiausias vyras mūsų gyvenimuose“, - emocijomis dalijosi dainininkė.

Paskelbusi apie tėvo mirtį, vos po dviejų savaičių Mel B paskelbė ir apie skyrybas su vyru Stephenu Belafonte. Esą vyras net kelerius metus vertė ją užsiiminėti seksu trise su vaikų aukle, galiausiai – užmezgė romaną su ja ir smurtavo prieš atlikėją.

Artimas bičiulis „The Mirror“ teigė, kad atlikėjos mama tikisi, jog po skyrybų atsigaus jųdviejų su dukra santykiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.